Opettajat

Muskariopettajamme ovat monipuolisia musiikin ja kasvatuksen osaajia. Joukosta löytyy niin kokemusta kuin nuoruuden intoa reippaalla ja energisellä otteella!

Opettajien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@jamkids.fi

 • Kati Nieminen, rehtori
  Kati Nieminen, rehtori
  musiikin maisteri, musiikkipedagogi AMK
 • Annika Eklund
  Annika Eklund
  musiikkipedagogi AMK
 • Elina Haavisto
  Elina Haavisto
  musiikkipedagogi AMK
 • Laura Ilanen
  Laura Ilanen
  Musiikkipedagogi AMK
 • Ella Isotalo
  Ella Isotalo
  musiikin maisteri, musiikkipedagogi AMK
 • Elina Karaksela
  Elina Karaksela
  musiikkipedagogian opiskelija
 • Minttu Kruus
  Minttu Kruus
  musiikkipedagogian opiskelija
 • Minna Mononen
  Minna Mononen
  musiikkipedagogi AMK
 • Milka Pajukallio
  Milka Pajukallio
  musiikkipedagogi AMK
 • Anna Pirnes
  Anna Pirnes
  musiikkipedagogi AMK
 • Henna-Mari Pöllänen
  Henna-Mari Pöllänen
  Kasvatustieteiden maisteri, musiikinopettaja
 • Vilma Räikkönen
  Vilma Räikkönen
  Musiikkipedagogi AMK
 • Reeta Saranpää
  Reeta Saranpää
  varhaisiän musiikkikasvatuksen opiskelija, muusikko
 • Annastiina Tuokko
  Annastiina Tuokko
  musiikkipedagogi AMK
Kati Nieminen, rehtori
musiikin maisteri, musiikkipedagogi AMK

Olen Kati Nieminen, Musiikkikoulujen Demo ja Jamkids rehtori. Olen työskennellyt koulujen rehtorina yli kymmenen vuotta ja seuraan suurella rakkaudella ja ylpeydellä koulujemme kehittymistä ja kasvamista. Saan tehdä työtäni hienojen ihmisten ympäröimänä ja opin koko ajan itsekin.

Vaikka nykyään vietänkin suurimman osan työajasta toimistotöiden äärellä, musiikinopetus on sydäntäni lähellä. Opettajaurani alkoi lähes 20 vuotta sitten muskari- ja piano-opena. Sen jälkeen olen tehnyt monenlaisia opetustöitä, viimeisimpänä opetin Demossa kanteleensoittoa. Tällä hetkellä keskityn hallinnollisiin töihin, eikä minulla ole omia oppilaita.

Työn tähtihetkiä ovat poikkeuksetta kaikki oppilaskonsertit. Musiikin ilo ja yhdessä tekeminen välittyy oppilaista ja on helppo muistaa minkä vuoksi tätä työtä tehdään. Myös vanhempia ja oppilaiden perheenjäseniä on aina mukava tavata ja nähdä, kuinka musiikkiharrastuksesta voi iloita koko perhe.

Mahtavia elämyksiä ja harrastushetkiä kaikille meidän koulujen oppilaille – nähdään tapahtumissa!

Annika Eklund
musiikkipedagogi AMK

Moi! Olen Annika Eklund ja opetan kaikenikäisiä Jamkids-muskarilaisia. Olen laulanut ammatikseni koko ikäni ja koulutukseltani olen musiikkipedagogi. Yhdessä laulaminen ja soittaminen tuovat paljon iloa ja sisältöä elämään.

Jamkids tunneilla käytän monipuolisia työskentelytapoja ja yritän rohkaista kaikkia lapsia ja vanhempia laulamaan! Vapaa-ajan vietän perheeni kanssa.

 

Elina Haavisto
musiikkipedagogi AMK

Moi! Olen Elina, varhaisiän musiikkikasvattaja Helsingistä. Minun muskaritunneilla tärkeintä on, että musa soi ja kaikilla on hauskaa! Kun en musisoi, niin pelaan paljon lautapelejä vapaa-ajallani.

 

 

 

 

 

Laura Ilanen
Musiikkipedagogi AMK

Hiiohoi!

Täällä huhuilee Jamkidsin muskariope Laura. Työnkuvaani kuuluu Jamkidseillä taapero-, sisarus- ja bändimuskarit. Parasta opetustyössä on oppimisen ilo, mukavat oppilaat sekä monipuoliset työskentelytavat. Vapaa-aikaani vietän usein ystävieni ja perheen seurassa ja joskus saatan innostua neulomaan!

 

 

 

Ella Isotalo
musiikin maisteri, musiikkipedagogi AMK

EllaOpetan Jamkidsillä vauva-, taapero-, bändi-, rytmi- ja kantelemuskareita. Muskareiden ja muiden opetustöiden lisäksi tykkään liikunnasta, Afrikan auringosta ja aivan liian monesta soittimesta – lempparini ovat viulu ja jouhikko.

 

 

 

 

Elina Karaksela
musiikkipedagogian opiskelija

Olen 29-vuotias musiikkipedagogian opiskelija Helsingistä. Pääaineena minulla on varhaisiänmusiikkikasvatus ja taiteen soveltava käyttö. Olen aiemmin opiskellut sekä klassista musiikkia että popjazz-musiikkia. Pääinstrumenttini on tällä hetkellä popjazz-laulu.
Tunneillani haluan omalta osaltani luoda positiivisen ilmapiirin ja ilon kautta tapahtuvan musiikin oppimisen. Yhdistän mielelläni lauluun ja soittoon myös muita taiteen eri osa-alueita kuten musiikkiliikuntaa, satuja, piirtämistä sekä improvisaatiota. Monipuoliset työtavat rikastuttavat oppimista ja avaavat uusia mahdollisuuksia!
Vapaa-ajallani musisoin myös mielelläni yhdessä perheeni kanssa!

Minttu Kruus
musiikkipedagogian opiskelija

Hei. Olen Minttu. Olen työskennellyt lastentarhanopettajana liki 20 vuotta ja nyt opiskelen musiikkipedagogiksi suuntautuen varhaisiän musiikkikasvatukseen. Vapaa-ajalla harrastan koirieni kanssa sekä laulan Sabrina ja Saarten tyttäret -laulukollektiivissa.

Muskarissa minulle tärkeintä on sukeltaa lasten kanssa musiikin maailman jännittäviin seikkailuihin ja saada lapset nauttimaan musiikin erilaisista mahdollisuuksista.

 

 

Minna Mononen
musiikkipedagogi AMK

Moikka! Olen Minna, varhaisiän musiikkikasvatukseen erikoistunut musiikkipedagogi Vantaalta.

Opetan Jamkidsissä vauva-, taapero- ja bändimuskareita Helsingissä ja Vantaalla. Pääinstrumenttini on trumpetti, mutta myös piano ja laulu taittuvat.

Musiikin lisäksi rakastan uimista, matkustelua ja hyvää kahvia. Nähdään muskarissa!

 

 

Milka Pajukallio
musiikkipedagogi AMK

Moi! Olen Milka ja vedän Jamkids-muskareita Lohjan toimipisteessä. Rakkaan muskarityön lisäksi työskentelen kuorojen ja piano-opetuksen parissa.

Olen tehnyt Metropolialla varhaisiän musiikkikasvattajan tutkinnon ja Wienissä rytmiikkapedagogin tutkinnon. Pyrin tekemään musiikkia kaikkien ryhmien kanssa mahdollisimman kokonaisvaltaisesti: laulun ja soiton lisäksi koko keholla. Parasta muskarityössä ovat yhteinen syke, nauru ja lasten ideat.

Vapaa-ajallani teen samoja asioita kuin töissäkin: laulan, soitan, tanssin ja vietän aikaa mahtavien ihmisten kanssa!

Anna Pirnes
musiikkipedagogi AMK

Olen Anna, Pohjois-Pohjanmaalta lähtöisin oleva musiikkipedagogi. Olen valmistunut Kokkolasta Centria-ammattikorkeakoulusta, pääaineenani piano. Parhaillaan teen töiden ohessa varhaisiän musiikkikasvatuksen ja taiteen soveltavan käytön opintoja Metropolia Ammattikorkeakoulussa Helsingissä.

Jamkidsillä opetan vauva-, taapero- ja bändimuskareita. Olen oppilaslähtöinen, iloisen ja kannustavan otteen omaava monipuolinen opettaja. Olen kiinnostunut eri musiikkityyleistä ja hypin mielelläni genrerajojen yli.

 

Vapaa-aikani käytän mielelläni urheillen ja maailmaa kiertäen. Musiikin lisäksi etenkin joukkuelajit, meri, aurinko ja lumi ovat lähellä sydäntäni.

Henna-Mari Pöllänen
Kasvatustieteiden maisteri, musiikinopettaja

Henna-Mari

Heippa! Olen Henna, kainuulaislähtöinen ja Oulun yliopistosta musiikinopettajaksi valmistunut “hymynaama” :).

Minun muskaritunneilla opitaan musiikin elementtejä monipuolisesti soittamisen, leikin ja liikunnan avulla – yhdessä tekemisen ilolla!

Kuuntelen paljon musiikkia, soitan pianoa ja bändisoittimia, mutta eniten tykkään laulamisesta. Musiikkipainotteista elämää värittävät touhuilu iloisen Mango-koirani kanssa, kirjojen ahmiminen ja sarjojen katsominen.

Vilma Räikkönen
Musiikkipedagogi AMK

VilmaMoro! Oon Vilma-ope ja opetan Jamkidsissä muskareita 0–6-vuotiaille. Meikäläisen tunneilta ei vauhtia puutu, mutta rauhaakin onneksi löytyy. Olen valmistunut musiikkipedagogi, joka on erikoistunut varhaismusiikkikasvatukseen ja harmonikkapedagogiaan. Vapaa-ajalla tykkään matkustella ja käydä keikoilla. Erityisesti kotiseudulta lähtöisin oleva Stam1na on lähellä sydäntä.

Reeta Saranpää
varhaisiän musiikkikasvatuksen opiskelija, muusikko

Olen Reeta Saranpää, 25-vuotias muusikoksi valmistunut laulaja ja viulisti. Opiskelen tällä hetkellä musiikkialan jatkotutkintoa Metropolia Ammattikorkeakoulussa Helsingissä, josta valmistun varhaismusiikkikasvatuksen ammattilaiseksi ja musiikkipedagogiksi.

Opetan kolmessa yksityisessä musiikkikoulussa muskareita sekä viulunsoittoa. Jamkidsissä opetan muskareita Tapanilan toimipisteessä. Työskentelen laajasti myös erilaisissa muusikon töissä – soitan ja laulan useissa kokoonpanoissa, ja myös musiikkiteatterimaailma on vienyt minut mennessään.

Lasten ilo, ihanat hymyt ja oppimisen riemu pitävät tämän open virkeänä ympäri vuoden. Minulle musiikinopetuksessa tärkeintä on päästä nauttimaan yhdessä musiikin riemusta ja tätä iloa haluan jakaa opetuksessani kaikille läsnäoleville!

Annastiina Tuokko
musiikkipedagogi AMK

Olen Annastiina, Savo-Karjalassa kasvanut ja kouluttautunut musiikkipedagogi sekä muusikko. Opinnoissani painottui rytmimusiikki, laulupedagogiikka sekä ryhmien, erityisesti muskarilaisten opettaminen.

Minun muskareissani iloitaan musiikista sekä opitaan leikin ja luovuuden kautta!

Vapaa-aikanani teen musiikkia, liikun ja puuhailen perheeni kanssa.