Opettajat

Muskariopettajamme ovat monipuolisia musiikin ja kasvatuksen osaajia. Joukosta löytyy niin kokemusta kuin nuoruuden intoa reippaalla ja energisellä otteella!

Opettajien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@jamkids.fi

Tsekkaa avoimet työpaikkamme täältä.

 • Kati Nieminen, rehtori
  Kati Nieminen, rehtori
  musiikin maisteri, musiikkipedagogi AMK
 • Jutta Ala-Äijälä
  Jutta Ala-Äijälä
  musiikkipedagogian opiskelija, muusikko
 • Elina Haavisto
  Elina Haavisto
  musiikkipedagogi AMK
 • Anna Hakala
  Anna Hakala
  musiikkipedagogian opiskelija
 • Laura Ilanen
  Laura Ilanen
  Musiikkipedagogi AMK
 • Ella Isotalo
  Ella Isotalo
  musiikin maisteri, musiikkipedagogi AMK
 • Minna Mononen
  Minna Mononen
  musiikkipedagogi AMK
 • Katarina Olkinuora
  Katarina Olkinuora
  musiikkipedagogi AMK
 • Vilma Räikkönen
  Vilma Räikkönen
  Musiikkipedagogi AMK
 • Jenny Räisänen
  Jenny Räisänen
  musiikkipedagogi AMK, muusikko
 • Reeta Saranpää
  Reeta Saranpää
  musiikkipedagogi (AMK), muusikko
 • Riia Tammi
  Riia Tammi
  musiikkipedagogian opiskelija
Kati Nieminen, rehtori
musiikin maisteri, musiikkipedagogi AMK

Olen Kati Nieminen, Musiikkikoulujen Demo ja Jamkids rehtori. Olen työskennellyt koulujen rehtorina yli kymmenen vuotta ja seuraan suurella rakkaudella ja ylpeydellä koulujemme kehittymistä ja kasvamista. Saan tehdä työtäni hienojen ihmisten ympäröimänä ja opin koko ajan itsekin.

Vaikka nykyään vietänkin suurimman osan työajasta toimistotöiden äärellä, musiikinopetus on sydäntäni lähellä. Opettajaurani alkoi lähes 20 vuotta sitten muskari- ja piano-opena. Sen jälkeen olen tehnyt monenlaisia opetustöitä, viimeisimpänä opetin Demossa kanteleensoittoa. Tällä hetkellä keskityn hallinnollisiin töihin, eikä minulla ole omia oppilaita.

Työn tähtihetkiä ovat poikkeuksetta kaikki oppilaskonsertit. Musiikin ilo ja yhdessä tekeminen välittyy oppilaista ja on helppo muistaa minkä vuoksi tätä työtä tehdään. Myös vanhempia ja oppilaiden perheenjäseniä on aina mukava tavata ja nähdä, kuinka musiikkiharrastuksesta voi iloita koko perhe.

Mahtavia elämyksiä ja harrastushetkiä kaikille meidän koulujen oppilaille – nähdään tapahtumissa!

Jutta Ala-Äijälä
musiikkipedagogian opiskelija, muusikko


Hei, olen Jutta Ala-Äijälä, lähes valmis varhaisiän musiikkikasvatukseen erikoistunut musiikkipedaogi ja pop/jazz-laulua pääinstrumenttina opiskellut muusikko. Jammareilla opetan bändi- ja taaperomuskareita, ja se on mielestäni mahtavaa! Muskareissa minulle on tärkeää läsnäolo ja heittäytyminen, kiva yhdessä tekeminen musiikin siivittämänä on lempijuttuni.

Musiikin lisäksi kivoja juttuja elämässä ovat ystävät, luonto, tanssiminen, nukkuminen ja aurinko. Nähdään tunneilla!

 

Elina Haavisto
musiikkipedagogi AMK

Moi! Olen Elina, varhaisiän musiikkikasvattaja Helsingistä. Minun muskaritunneilla tärkeintä on, että musa soi ja kaikilla on hauskaa! Kun en musisoi, niin pelaan paljon lautapelejä vapaa-ajallani.

 

 

 

 

 

Anna Hakala
musiikkipedagogian opiskelija


Moi! Olen energinen, iloinen ja kannustava ope ja haluan välittää muskareissa musiikin iloa laulun, soittamisen, taiteen, leikin ja liikunnan avulla. Pääasia että kaikilla on hauskaa ja saa kokea yhdessä musiikin riemua!

Aikani kuluu laulaen, soittaen pianoa ja tehden omaa musiikkia. Pidän ystävien seurasta, maalaamisesta, uimisesta ja hyvästä kahvista!

 

 

Laura Ilanen
Musiikkipedagogi AMK

Hiiohoi!

Täällä huhuilee Jamkidsin muskariope Laura. Työnkuvaani kuuluu Jamkidseillä taapero-, sisarus- ja bändimuskarit. Parasta opetustyössä on oppimisen ilo, mukavat oppilaat sekä monipuoliset työskentelytavat. Vapaa-aikaani vietän usein ystävieni ja perheen seurassa ja joskus saatan innostua neulomaan!

 

 

 

Ella Isotalo
musiikin maisteri, musiikkipedagogi AMK

EllaOpetan Jamkidsillä vauva-, taapero- ja bändimuskareita. Opetustöiden lisäksi teen erilaisia musaprokkiksia sekä tykkään liikunnasta, Afrikan auringosta ja aivan liian monesta soittimesta – lempparini ovat viulu, jouhikko ja sormipiano.

 

 

 

 

Minna Mononen
musiikkipedagogi AMK

Moikka! Olen Minna, varhaisiän musiikkikasvatukseen erikoistunut musiikkipedagogi Vantaalta.

Opetan Jamkidsissä vauva-, taapero- ja bändimuskareita Helsingissä ja Vantaalla. Pääinstrumenttini on trumpetti, mutta myös piano ja laulu taittuvat.

Musiikin lisäksi rakastan uimista, matkustelua ja hyvää kahvia. Nähdään muskarissa!

 

 

Katarina Olkinuora
musiikkipedagogi AMK

Hei vaan! Olen Espoosta kotoisin oleva, Tampereella opiskellut ja musiikinohjaajaksi erikoistunut musiikkipedagogi, laulaja ja kohta myös valmis laulupedagogi.

Jamkidsillä opetan vauva-, taapero- ja bändimuskareita. Muskaritunneillani pääsee iloitsemaan musiikista monipuolisesti laulun, soiton, tanssin ja leikin kautta. Työssä parasta on se kun näkee, kuinka lapset iloitsevat ja oppivat! 🙂

Vapaa-ajallani nautin musiikin lisäksi perheeni seurasta, juoksulenkeistä, matkustelusta ja ruoanlaitosta.

 

Vilma Räikkönen
Musiikkipedagogi AMK

VilmaMoro! Oon Vilma-ope ja opetan Jamkidsissä muskareita 0–6-vuotiaille. Meikäläisen tunneilta ei vauhtia puutu, mutta rauhaakin onneksi löytyy. Olen valmistunut musiikkipedagogi, joka on erikoistunut varhaismusiikkikasvatukseen ja harmonikkapedagogiaan. Vapaa-ajalla tykkään matkustella ja käydä keikoilla. Erityisesti kotiseudulta lähtöisin oleva Stam1na on lähellä sydäntä.

Jenny Räisänen
musiikkipedagogi AMK, muusikko

Moi, olen Jamkids-ope Jenny. Olen suuntautunut pop/jazz-musiikkiin ja erikoistunut laulunopetukseen, varhaisiän musiikkikasvatukseen sekä taiteen soveltavaan käyttöön. Missioni on, että mahdollisimman moni löytäisi musiikin ilon. Intohimoni on tehdä omaa musiikkia. Olen kiinnostunut erilaisista kulttuureista ja tykkään matkustella. Akkuja lataan luonnossa koiran kanssa liikkuen.

 

 

 

Reeta Saranpää
musiikkipedagogi (AMK), muusikko

Olen Reeta Saranpää, varhaisiän musiikkikasvatukseen erikoistunut musiikkipedagogi ja muusikko. Omat pääinstrumenttini ovat laulu ja viulu. Tällä hetkellä erikoistun opinnoissani vielä laulupedagogiksi.

Jamkidsillä opetan muskareita 0-6-vuotiaille Tapanilan sekä Käpylän toimipisteissä. Rakkaan opetustyön lisäksi työskentelen laajasti erilaisissa muusikon töissä ja myös musiikkiteatterimaailma on vienyt minut mennessään.

Lasten ilo, ihanat hymyt ja oppimisen riemu pitävät tämän open virkeänä ympäri vuoden. Minulle musiikinopetuksessa tärkeintä on päästä nauttimaan yhdessä musiikin riemusta ja tätä iloa haluan jakaa tunneillani kaikille läsnäoleville. Lämpimästi tervetuloa mukaan elämyksellisille muskaritunneille!

Riia Tammi
musiikkipedagogian opiskelija

Moikka! Mä oon Riia, opparia vaille pätevä musiikkipedagogi. Olen erikoistunut opinnoissani varhaisiän musiikkikasvatukseen ja pääinstrumenttini on pop/jazz laulu. Soitan myös monia muita soittimia kuten pianoa, viulua ja kitaraa.

Jamkidsillä opetan vauva-, taapero- ja bändimuskareita Nöykkiön ja Saunalahden toimipisteissä. Muskareissa mulle on tärkeää aito läsnäolo sekä musiikista iloitseminen ja nauttiminen yhdessä.

Vapaa-ajallani musisoimisen lisäksi tykkään matkustella maailmalla, nukkua ja tehdä palapelejä.