Opettajat

Muskariopettajamme ovat monipuolisia musiikin ja kasvatuksen osaajia. Joukosta löytyy niin kokemusta kuin nuoruuden intoa reippaalla ja energisellä otteella!

Opettajien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@jamkids.fi

Tsekkaa avoimet työpaikkamme täältä.

 • Kati Nieminen, rehtori
  Kati Nieminen, rehtori
  musiikin maisteri, musiikkipedagogi AMK
 • Elina Haavisto
  Elina Haavisto
  musiikkipedagogi AMK
 • Anna Hakala
  Anna Hakala
  musiikkipedagogian opiskelija
 • Laura Ilanen
  Laura Ilanen
  Musiikkipedagogi AMK
 • Ella Isotalo
  Ella Isotalo
  musiikin maisteri, musiikkipedagogi AMK
 • Kristiina Laiho
  Kristiina Laiho
  musiikkipedagogiopiskelija, muusikko
 • Hanna Mansikka
  Hanna Mansikka
  musiikkipedagogi AMK
 • Minna Mononen
  Minna Mononen
  musiikkipedagogi AMK
 • Katarina Olkinuora
  Katarina Olkinuora
  musiikkipedagogi AMK
 • Vilma Räikkönen
  Vilma Räikkönen
  Musiikkipedagogi AMK
 • Jenny Räisänen
  Jenny Räisänen
  musiikkipedagogi AMK, muusikko
 • Riia Tammi
  Riia Tammi
  musiikkipedagogian opiskelija
 • Sanni Tuomi
  Sanni Tuomi
  musiikkikasvatuksen ylioppilas
Kati Nieminen, rehtori
musiikin maisteri, musiikkipedagogi AMK

Olen Kati Nieminen, Musiikkikoulujen Demo ja Jamkids rehtori. Olen työskennellyt koulujen rehtorina yli kymmenen vuotta ja seuraan suurella rakkaudella ja ylpeydellä koulujemme kehittymistä ja kasvamista. Saan tehdä työtäni hienojen ihmisten ympäröimänä ja opin koko ajan itsekin.

Vaikka nykyään vietänkin suurimman osan työajasta toimistotöiden äärellä, musiikinopetus on sydäntäni lähellä. Opettajaurani alkoi lähes 20 vuotta sitten muskari- ja piano-opena. Sen jälkeen olen tehnyt monenlaisia opetustöitä, viimeisimpänä opetin Demossa kanteleensoittoa. Tällä hetkellä keskityn hallinnollisiin töihin, eikä minulla ole omia oppilaita.

Työn tähtihetkiä ovat poikkeuksetta kaikki oppilaskonsertit. Musiikin ilo ja yhdessä tekeminen välittyy oppilaista ja on helppo muistaa minkä vuoksi tätä työtä tehdään. Myös vanhempia ja oppilaiden perheenjäseniä on aina mukava tavata ja nähdä, kuinka musiikkiharrastuksesta voi iloita koko perhe.

Mahtavia elämyksiä ja harrastushetkiä kaikille meidän koulujen oppilaille – nähdään tapahtumissa!

Elina Haavisto
musiikkipedagogi AMK

Moi! Olen Elina, varhaisiän musiikkikasvattaja Helsingistä. Minun muskaritunneilla tärkeintä on, että musa soi ja kaikilla on hauskaa! Kun en musisoi, niin pelaan paljon lautapelejä vapaa-ajallani.

 

 

 

 

 

Anna Hakala
musiikkipedagogian opiskelija


Moi! Olen energinen, iloinen ja kannustava ope ja haluan välittää muskareissa musiikin iloa laulun, soittamisen, taiteen, leikin ja liikunnan avulla. Pääasia että kaikilla on hauskaa ja saa kokea yhdessä musiikin riemua!

Aikani kuluu laulaen, soittaen pianoa ja tehden omaa musiikkia. Pidän ystävien seurasta, maalaamisesta, uimisesta ja hyvästä kahvista!

 

 

Laura Ilanen
Musiikkipedagogi AMK

Hiiohoi!

Täällä huhuilee Jamkidsin muskariope Laura. Työnkuvaani kuuluu Jamkidseillä taapero-, sisarus- ja bändimuskarit. Parasta opetustyössä on oppimisen ilo, mukavat oppilaat sekä monipuoliset työskentelytavat. Vapaa-aikaani vietän usein ystävieni ja perheen seurassa ja joskus saatan innostua neulomaan!

 

 

 

Ella Isotalo
musiikin maisteri, musiikkipedagogi AMK

EllaOpetan Jamkidsillä vauva-, taapero- ja bändimuskareita. Opetustöiden lisäksi teen erilaisia musaprokkiksia sekä tykkään liikunnasta, Afrikan auringosta ja aivan liian monesta soittimesta – lempparini ovat viulu, jouhikko ja sormipiano.

 

 

 

 

Kristiina Laiho
musiikkipedagogiopiskelija, muusikko

Heippa, täällä musiikkipedagogiaa opiskeleva Kristiina!
Aloitin uutena muskariopettajana Jamkidsissä tammikuussa 2020. Olen hupsutteleva sekä positiivinen muusikko alkujaan Lohjalta. Pääinstrumenttini on laulu, mutta välillä tulee mentyä pianon taakse tai soiteltua viululla. Musiikki sekä sen opettaminen vauvasta vaariin, on lähellä sydäntäni.

Nautin liikunnasta, joka näkyy myös opetustyössäni. On ilo jakaa musiikillisia oppeja ja kokemuksia sekä nähdä hymyileviä kasvoja. Muskaritöiden ohella teen myös muita musiikillisia töitä. Vapaa-ajalla tykkään urheilla, nähdä läheisiäni sekä matkustella.

Hanna Mansikka
musiikkipedagogi AMK

Moi! Olen Hanna, musiikkipedagogi ja opetan Jamkidsillä vauva-, taapero- ja bändimuskareita. Olen harrastanut monipuolisesti musiikkia koko elämäni. Pääinstrumenttini on viulu ja sen lisäksi lähellä sydäntäni ovat mm. piano ja laulu. Haluan jakaa musiikiniloa kaikille ja työssäni parasta onkin nähdä lasten onnistumisen riemu.

Nähdään muskarissa!

 

Minna Mononen
musiikkipedagogi AMK

Moikka! Olen Minna, varhaisiän musiikkikasvatukseen erikoistunut musiikkipedagogi Vantaalta.

Opetan Jamkidsissä vauva-, taapero- ja bändimuskareita Helsingissä ja Vantaalla. Pääinstrumenttini on trumpetti, mutta myös piano ja laulu taittuvat.

Musiikin lisäksi rakastan uimista, matkustelua ja hyvää kahvia. Nähdään muskarissa!

 

 

Katarina Olkinuora
musiikkipedagogi AMK

Hei vaan! Olen Espoosta kotoisin oleva, Tampereella opiskellut ja musiikinohjaajaksi erikoistunut musiikkipedagogi, laulaja ja kohta myös valmis laulupedagogi.

Jamkidsillä opetan vauva-, taapero- ja bändimuskareita. Muskaritunneillani pääsee iloitsemaan musiikista monipuolisesti laulun, soiton, tanssin ja leikin kautta. Työssä parasta on se kun näkee, kuinka lapset iloitsevat ja oppivat! 🙂

Vapaa-ajallani nautin musiikin lisäksi perheeni seurasta, juoksulenkeistä, matkustelusta ja ruoanlaitosta.

 

Vilma Räikkönen
Musiikkipedagogi AMK

VilmaMoro! Oon Vilma-ope ja opetan Jamkidsissä muskareita 0–6-vuotiaille. Meikäläisen tunneilta ei vauhtia puutu, mutta rauhaakin onneksi löytyy. Olen valmistunut musiikkipedagogi, joka on erikoistunut varhaismusiikkikasvatukseen ja harmonikkapedagogiaan. Vapaa-ajalla tykkään matkustella ja käydä keikoilla. Erityisesti kotiseudulta lähtöisin oleva Stam1na on lähellä sydäntä.

Jenny Räisänen
musiikkipedagogi AMK, muusikko

Moi, olen Jamkids-ope Jenny. Olen suuntautunut pop/jazz-musiikkiin ja erikoistunut laulunopetukseen, varhaisiän musiikkikasvatukseen sekä taiteen soveltavaan käyttöön. Missioni on, että mahdollisimman moni löytäisi musiikin ilon. Intohimoni on tehdä omaa musiikkia. Olen kiinnostunut erilaisista kulttuureista ja tykkään matkustella. Akkuja lataan luonnossa koiran kanssa liikkuen.

 

 

 

Riia Tammi
musiikkipedagogian opiskelija

Moikka! Mä oon Riia, opparia vaille pätevä musiikkipedagogi. Olen erikoistunut opinnoissani varhaisiän musiikkikasvatukseen ja pääinstrumenttini on pop/jazz laulu. Soitan myös monia muita soittimia kuten pianoa, viulua ja kitaraa.

Jamkidsillä opetan vauva-, taapero- ja bändimuskareita Nöykkiön ja Saunalahden toimipisteissä. Muskareissa mulle on tärkeää aito läsnäolo sekä musiikista iloitseminen ja nauttiminen yhdessä.

Vapaa-ajallani musisoimisen lisäksi tykkään matkustella maailmalla, nukkua ja tehdä palapelejä.

 

Sanni Tuomi
musiikkikasvatuksen ylioppilas

Heipsan, olen Sanni! Opetan Jamkidsissä taapero- ja bändimuskareita ja opiskelen musiikkikasvatusta Sibelius-Akatemiassa. Tunneillani sukelletaan musiikin maailmaan uteliain mielin ja musisointi voikin jo alkaa! Vapaa-ajallani haluan nauttia ja rentoutua ja minut saattaakin bongata kirjaston hyllyjen välistä, kirpputorilta tai kahvilasta ystävien seurasta.