Opettajat

Muskariopettajamme ovat monipuolisia musiikin ja kasvatuksen osaajia. Joukosta löytyy niin kokemusta kuin nuoruuden intoa reippaalla ja energisellä otteella!

Opettajien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@jamkids.fi

Tsekkaa avoimet työpaikkamme täältä.

Kati Nieminen

REHTORI
musiikin maisteri,
musiikkipedagogi AMK

Elina Haavisto

musiikkipedagogi AMK

Laura Ilanen

musiikkipedagogi AMK

Ella Isotalo

musiikin maisteri,
musiikkipedagogi AMK

Sini-Ilona
Kieksi-Juvonen

musiikkipedagogi AMK

Nora Kujansuu

musiikkitieteen maisteri, muusikko AMK, musiikkipedagogian opiskelija

Minna Mononen

musiikkipedagogi AMK

Katarina Olkinuora

musiikkipedagogi AMK

Vilma Räikkönen

musiikkipedagogi AMK

Jenny Räisänen

musiikkipedagogi AMK,
muusikko

Riia Tammi

musiikkipedagogi AMK

Sanni Tuomi

musiikkikasvatuksen ylioppilas

Kati Nieminen

musiikin maisteri,
musiikkipedagogi AMK

Olen Kati Nieminen, Musiikkikoulujen Demo ja Jamkids rehtori. Olen työskennellyt koulujen rehtorina yli kymmenen vuotta ja seuraan suurella rakkaudella ja ylpeydellä koulujemme kehittymistä ja kasvamista. Saan tehdä työtäni hienojen ihmisten ympäröimänä ja opin koko ajan itsekin.

Vaikka nykyään vietänkin suurimman osan työajasta toimistotöiden äärellä, musiikinopetus on sydäntäni lähellä. Opettajaurani alkoi lähes 20 vuotta sitten muskari- ja piano-opena. Sen jälkeen olen tehnyt monenlaisia opetustöitä, viimeisimpänä opetin Demossa kanteleensoittoa. Tällä hetkellä keskityn hallinnollisiin töihin, eikä minulla ole omia oppilaita.

Työn tähtihetkiä ovat poikkeuksetta kaikki oppilaskonsertit. Musiikin ilo ja yhdessä tekeminen välittyy oppilaista ja on helppo muistaa minkä vuoksi tätä työtä tehdään. Myös vanhempia ja oppilaiden perheenjäseniä on aina mukava tavata ja nähdä, kuinka musiikkiharrastuksesta voi iloita koko perhe.

Mahtavia elämyksiä ja harrastushetkiä kaikille meidän koulujen oppilaille – nähdään tapahtumissa!

Elina Haavisto

musiikkipedagogi AMK

Moi!

Olen Elina, varhaisiän musiikkikasvattaja Helsingistä.Minun muskaritunneilla tärkeintä on, että musa soi ja kaikilla on hauskaa!

Kun en musisoi, niin pelaan paljon lautapelejä vapaa-ajallani.

Laura Ilanen

musiikkipedagogi AMK

Hiiohoi!

Täällä huhuilee Jamkidsin muskariope Laura. Työnkuvaani kuuluu Jamkidseillä taapero-, sisarus- ja bändimuskarit. Parasta opetustyössä on oppimisen ilo, mukavat oppilaat sekä monipuoliset työskentelytavat.

Vapaa-aikaani vietän usein ystävieni ja perheen seurassa ja joskus saatan innostua neulomaan!

Ella Isotalo

musiikin maisteri,
musiikkipedagogi AMK

Opetan Jamkidsillä vauva-, taapero- ja bändimuskareita.

Opetustöiden lisäksi teen erilaisia musaprokkiksia sekä tykkään liikunnasta, Afrikan auringosta ja aivan liian monesta soittimesta – lempparini ovat viulu, jouhikko ja sormipiano.

Sini-Ilona
Kieksi-Juvonen

musiikkipedagogi AMK

Hei!

Olen Naantalista kotoisin oleva musiikkipedagogi ja muskariopettaja. Pääinstrumenttini on klassinen piano, lisäksi laulan ja soittelen milloin mitäkin kivaa soitinta.

Muskaritunneilla saa iloita ja oppia uutta monipuolisesti musisoiden, leikkien ja tanssien. Ihaninta on nähdä lasten riemu, sillä lapsen nauru on parasta musiikkia. Musiikista saa elinikäisen kaverin, joten lähdetään yhdessä muskariin!

Nora Kujansuu

musiikkitieteen maisteri,
muusikko AMK,
musiikkipedagogian opiskelija

Olen Nora, Satakunnasta kotoisin oleva, pian valmistuva varhaisiän musiikkikasvattaja. Opettajana minun sanotaan olevan innostava, monipuolinen ja kannustava. Koen tärkeäksi, että musiikin avulla voidaan yhdessä kokea ilmaisun tuottamaa iloa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta!

Opetan Jamkids:in vauva-, taapero- ja bändimuskareita. Tunneillani pääsee oppimaan ja iloitsemaan musiikista monipuolisesti laulun, soiton, liikkeen ja taiteen kautta. Ajattelen olevani oppilaideni kanssa yhdessä oppimassa ja oivaltamassa jotain uutta!

Vapaa-ajallani nautin perheen ja ystävien seurasta, liikunnasta ja syvällisistä keskusteluista hyvän ruoan ääressä.

Minna Mononen

musiikkipedagogi AMK

Moikka!

Olen Minna, varhaisiän musiikkikasvatukseen erikoistunut musiikkipedagogi Vantaalta.

Opetan Jamkidsissä vauva-, taapero- ja bändimuskareita Helsingissä ja Vantaalla. Pääinstrumenttini on trumpetti, mutta myös piano ja laulu taittuvat.

Musiikin lisäksi rakastan uimista, matkustelua ja hyvää kahvia. Nähdään muskarissa!

Katarina Olkinuora

musiikkipedagogi AMK

Hei vaan!

Olen Espoosta kotoisin oleva, Tampereella opiskellut ja musiikinohjaajaksi erikoistunut musiikkipedagogi, laulaja ja kohta myös valmis laulupedagogi.

Jamkidsillä opetan vauva-, taapero- ja bändimuskareita. Muskaritunneillani pääsee iloitsemaan musiikista monipuolisesti laulun, soiton, tanssin ja leikin kautta. Työssä parasta on se kun näkee, kuinka lapset iloitsevat ja oppivat! 🙂

Vapaa-ajallani nautin musiikin lisäksi perheeni seurasta, juoksulenkeistä, matkustelusta ja ruoanlaitosta.

Vilma Räikkönen

musiikkipedagogi AMK

Moro!

Oon Vilma-ope ja opetan Jamkidsissä muskareita 0–6-vuotiaille. Meikäläisen tunneilta ei vauhtia puutu, mutta rauhaakin onneksi löytyy.

Olen valmistunut musiikkipedagogi, joka on erikoistunut varhaismusiikkikasvatukseen ja harmonikkapedagogiaan.

Vapaa-ajalla tykkään matkustella ja käydä keikoilla. Erityisesti kotiseudulta lähtöisin oleva Stam1na on lähellä sydäntä.

Jenny Räisänen

musiikkipedagogi AMK,
muusikko

Moi,

olen Jamkids-ope Jenny. Olen suuntautunut pop/jazz-musiikkiin ja erikoistunut laulunopetukseen, varhaisiän musiikkikasvatukseen sekä taiteen soveltavaan käyttöön. Missioni on, että mahdollisimman moni löytäisi musiikin ilon.

Intohimoni on tehdä omaa musiikkia. Olen kiinnostunut erilaisista kulttuureista ja tykkään matkustella. Akkuja lataan luonnossa koiran kanssa liikkuen.

Riia Tammi

musiikkipedagogi AMK

Moikka!
Olen Riia, varhaisiän musiikkikasvatukseen erikoistunut musiikkipedagogi. Pääinstrumenttini on pop/jazz laulu, mutta soitan myös monia muita soittimia kuten pianoa, viulua ja kitaraa.

Jamkidsillä opetan vauva-, taapero- ja bändimuskareita Espoon eri toimipisteissä.
Muskareissa minulle on tärkeää aito läsnäolo ja jokaisen oppijan kohtaaminen sekä yhdessä uuden oppiminen luovasti ilon ja leikin kautta.

Vapaa-ajallani musisoimisen lisäksi tykkään matkustella, nukkua ja tehdä palapelejä.

Sanni Tuomi

musiikkikasvatuksen ylioppilas

Heipsan, olen Sanni!

Opetan Jamkidsissä taapero- ja bändimuskareita ja opiskelen musiikkikasvatusta Sibelius-Akatemiassa. Tunneillani sukelletaan musiikin maailmaan uteliain mielin ja musisointi voikin jo alkaa!

Vapaa-ajallani haluan nauttia ja rentoutua ja minut saattaakin bongata kirjaston hyllyjen välistä, kirpputorilta tai kahvilasta ystävien seurasta.