Päiväkotimuskarit

 • Päiväkotimuskari 1–6-v: syntymävuosi 2017–2012

Jamkids järjestää muskaritoimintaa myös päiväkodeissa! Päiväaikaan järjestettävä muskari on hyvä vaihtoehto kaikille. Lapset ovat energisempiä päiväaikaan eikä vanhemman tarvitse kuljettaa lasta harrastukseen iltaisin tai viikonloppuisin.

Jamkids-muskarissa seikkaillaan musiikin maailmassa ja opitaan musiikin perustaitoja hauskasti tarinoiden, liikunnan ja soittamisen kautta. Ammattitaitoinen varhaisiän musiikinopettajamme suunnittelee ja toteuttaa muskarin, päiväkodin tarpeet ja toiveet huomioon ottaen.

jamkids-hiirirumpali

Muskareissa:

 • soitetaan, lauletaan, liikutaan, rytmitellään, lorutellaan ja kuunnellaan
 • opitaan musiikin perustaitoja hauskasti ja innostavasti
 • ohjelmisto koostuu niin tutuista kuin uusistakin lastenlauluista ja -loruista

Ota yhteyttä, jos haluat tarjota Jamkids-muskarin päiväkotinne lapsille. Toiminta järjestetään yhteistyössä päiväkodin kanssa. Etsimme päiväkodin rytmiin parhaiten sopivan ajankohdan ja teemme suunnitelman muskaritarjonnasta. Lisätietoja: info@jamkids.fi tai 0400 944 222.

Maksullista harrastustoimintaa voi järjestää jokaisessa yksityisessä päiväkodissa. Kunnallisessa päiväkodissa voi olla kaupungin asettamia rajoituksia maksulliselle toiminnalle (esim. Helsingissä ja Espoossa emme voi järjestää muskareita kunnallisissa päiväkodeissa).

Muskari voidaan järjestää kaikille päiväkodin lapsille, jolloin maksajana toimii esim. vanhempainyhdistys, tai niin että mukaan ilmoittautuvat ne vanhemmat ketkä haluavat tarjota lapselleen musiikkiharrastuksen, jolloin jokainen maksaa harrastuksen itse. Myös yksityisopetusta on mahdollista tarjota muskarien ohessa.

Päiväkotimuskarien hinnat riippuvat muskarin kestosta ja lapsiryhmän koosta. Muskarien kestot sovitaan päiväkodin kanssa ja ryhmät muodostetaan elokuussa ilmoittautumisten perusteella.

Hinta sisältää yhden kauden (syys tai kevät) muskarit, yhteensä 14 kertaa. Laskut lähetetään sähköpostiin aina kauden alussa.

 RYHMÄN KOKO (minimi)   30min45min
6 130 180
8 100 140
10 80 120

Kysy myös yksityisopetusta! Monessa päiväkodissa voimme järjestää esim. pianonsoiton yksityistunteja. Hinnat 14 krt: 20 min. yksityistunti: 310 euroa, 30 min. paritunti: 230 euroa. Lisätietoja: info@jamkids.fi.

Huomioithan, että ilmoittautumiset ovat sitovia ja koskevat koko lukuvuotta kerrallaan. Mahdollinen muskarin peruutus on tehtävä kirjallisesti viimeistään neljä viikkoa ennen lukukauden alkua (info@jamkids.fi). Syyslukukauden 2018 viimeinen peruutuspäivä on 31.7.2018 ja kevätlukukauden 2019 viimeinen peruutuspäivä 5.12.2018.

Mikäli paikka perutaan alle neljä viikkoa ennen lukukauden alkua, peritään lukukausimaksusta puolet. Jos opetuspaikka perutaan lukukauden jo alettua tai kesken lukukauden, lukukausimaksu peritään kokonaan eikä käymättä jääneitä tunteja korvata. Sairas- ym. erikoistapauksissa korvauksesta neuvotellaan aina erikseen.

Ryhmät muodostetaan elokuussa ennen muskarin alkua yhdessä päiväkodin henkilökunnan kanssa. Uusia oppilaita otetaan myös kesken lukuvuoden, jos ryhmässä on tilaa. Hinta määräytyy jäljellä olevien opetuskertojen mukaan.

Oppitunnit pidetään pääsääntöisesti sovittuun aikaan säännöllisen viikoittaisen lukujärjestyksen mukaisesti. Mahdollisena poikkeuksena esim. opettajan sairastumisen tai pyhäpäivien takia pidettävät tuntien korvaukset, jotka voidaan pitää myös toisena ajankohtana. Oppilaan omia poissaoloja (matkan, sairastumisen tms. takia) ei korvata eikä hyvitetä lukukausimaksuista.

Syksyllä 2018 Jamkids-muskari toimii alla olevissa päiväkodeissa:

 • Touhula VekaraLahti (Saunalahti, Espoo), opettaja Henna-Mari Pöllänen
 • Touhula VekaraVuori (Tillinmäki, Espoo), opettaja Henna-Mari Pöllänen
 • Garden City Playschool (Westend, Espoo), opettaja Henna-Mari Pöllänen
 • Hansa Kindergarten (Kauklahti, Espoo), opettaja Annastiina Tuokko
 • Suomalais-ranskalainen Les Galopins (Kannelmäki, Helsinki), opettaja Elina Haavisto
 • Päiväkoti Mammolina (Malminkartano, Helsinki), opettaja Minna Mononen
 • Ankkalampi Mechelininkatu (Töölö, Helsinki), opettaja Vilma Räikkönen
 • Ankkalampi Töölö (Töölö, Helsinki), opettaja Vilma Räikkönen
 • Ankkalampi Vallila (Vallila, Helsinki), opettaja Minna Mononen
 • Ankkalampi Pakila (Pakila, Helsinki), opettaja Vilma Räikkönen