Päiväkotimuskarit

Jamkids järjestää muskaritoimintaa myös päiväkodeissa! Päiväaikaan järjestettävä muskari on hyvä vaihtoehto kaikille; lapset ovat energisempiä päivällä eikä vanhemman tarvitse kuljettaa lasta harrastukseen iltaisin tai viikonloppuisin.

Jamkids-muskarissa seikkaillaan musiikin maailmassa ja opitaan musiikin perustaitoja hauskasti tarinoiden, liikunnan ja soittamisen kautta. Ammattitaitoinen varhaisiän musiikinopettajamme suunnittelee ja toteuttaa muskarin, päiväkodin tarpeet ja toiveet huomioon ottaen.

Olemme huomioineet epidemian aiheuttamat kohonneet riskit myös päiväkotimuskareissamme ja tehneet järjestelyjä tuntien käytäntöihin ja sääntöihimme. 
> Lue lisää

 

 

jamkids-hiirirumpali

päiväkotiMuskareissa

Ota yhteyttä, jos haluat tarjota Jamkids-muskarin päiväkotinne lapsille. Toiminta järjestetään yhteistyössä päiväkodin kanssa. Etsimme päiväkodin rytmiin parhaiten sopivan ajankohdan ja teemme suunnitelman muskaritarjonnasta. Lisätietoja: info@jamkids.fi tai 0400 944 222.

Maksullista harrastustoimintaa voi järjestää jokaisessa yksityisessä päiväkodissa. Kunnallisessa päiväkodissa voi olla kaupungin asettamia rajoituksia maksulliselle toiminnalle (esim. Helsingissä ja Espoossa emme voi järjestää muskareita kunnallisissa päiväkodeissa).

Muskari voidaan järjestää kaikille päiväkodin lapsille, jolloin maksajana toimii esim. vanhempainyhdistys (kysy tarjous!), tai niin että mukaan ilmoittautuvat ne vanhemmat ketkä haluavat tarjota lapselleen musiikkiharrastuksen, jolloin jokainen maksaa harrastuksen itse. Myös yksityisopetusta on mahdollista tarjota muskarien ohessa.

Päiväkotimuskarin hinta riippuu muskarin kestosta. Muskariryhmien kestot sovitaan päiväkodin kanssa ja ryhmät muodostetaan elokuussa ilmoittautumisten perusteella.

Hinta syys/kevätkaudelta, yhteensä 14 kertaa: 
(ryhmäkoko 8-12)

  • 30 min ryhmät: 90 euroa
  • 45 min ryhmät: 130 euroa

Syyskaudella 2020 päiväkodeissa järjestetään 12 kertaa, jolloin hinta on näiden pidettävien kertojen mukainen.

Mikäli mukaan ilmoittautuu alle 8 osallistujaa, pidetään kauden aikana vähemmän opetuskertoja, jolloin hinta pysyy kuitenkin samana.

Hinnoista ei myönnetä sisarusalennusta. Laskut lähetetään sähköpostiin aina kauden alussa.

Huomioithan, että ilmoittautumiset ovat sitovia ja koskevat koko lukuvuotta kerrallaan. Mahdollinen muskarin peruutus on tehtävä kirjallisesti viimeistään neljä viikkoa ennen lukukauden alkua (info@jamkids.fi). Syyslukukauden 2020 viimeinen peruutuspäivä on 28.7.2020 ja kevätlukukauden 2021 viimeinen peruutuspäivä 6.12.2020.

Mikäli paikka perutaan alle neljä viikkoa ennen lukukauden alkua, peritään lukukausimaksusta puolet. Jos opetuspaikka perutaan lukukauden jo alettua tai kesken lukukauden, lukukausimaksu peritään kokonaan eikä käymättä jääneitä tunteja korvata. Sairas- ym. erikoistapauksissa korvauksesta neuvotellaan aina erikseen.

Ryhmät muodostetaan elokuussa ennen muskarin alkua yhdessä päiväkodin henkilökunnan kanssa. Uusia oppilaita otetaan myös kesken lukuvuoden, jos ryhmässä on tilaa (maksimikoko 12). Hinta määräytyy jäljellä olevien opetuskertojen mukaan.

Oppitunnit pidetään pääsääntöisesti sovittuun aikaan säännöllisen viikoittaisen lukujärjestyksen mukaisesti. Mahdollisena poikkeuksena esim. opettajan sairastumisen tai pyhäpäivien takia pidettävät tuntien korvaukset, jotka voidaan pitää myös toisena ajankohtana. Oppilaan omia poissaoloja (matkan, sairastumisen tms. takia) ei korvata eikä hyvitetä lukukausimaksuista.

Jamkids-muskari toimii alla olevissa päiväkodeissa:

  • Touhula VekaraLahti (Saunalahti, Espoo), opettaja Riia Tammi
  • Touhula VekaraVuori (Tillinmäki, Espoo), opettaja Katarina Olkinuora
  • Norlandia Tillinmäki (Tillinmäki, Espoo), opettaja Laura Ilanen
  • Päiväkoti Mammolina (Malminkartano, Helsinki), opettaja Elina Haavisto
  • Ankkalampi Mechelininkatu (Töölö, Helsinki), opettaja Vilma Räikkönen
  • Ankkalampi Pakila (Pakila, Helsinki), opettaja Vilma Räikkönen