Tärkeitä asioita

KÄYTÄNNÖN ASIOITA

Ulkovaatteet ja kengät jätetään luokan ulkopuolelle tai aulassa oleviin naulakoihin. Suositeltavaa on, että oppilailla on sisätossut mukana. Huolehdittehan, että lapset ovat käyneet wc:ssä ja pesseet kätensä ennen tunnin alkamista. Muskariin voi tuoda mukanaan juomapullon, mutta syöttehän eväät ennen tai jälkeen tuntia.

Toivomme, että lapset tuodaan muskariin ajoissa ja haetaan myös pois täsmällisesti. Huom! Haettehan muskarilaisen luokan ovelta asti. Opettaja ei voi päästää muskarilaisia lähtemään ilman hakijaa. Ethän tuo lastasi kipeänä muskariin, sillä ryhmässä pöpöt leviävät nopeasti.

Eri ikäisten sisarusten tunnilla mukanaolomahdollisuudesta sovitaan aina tapauskohtaisesti oman opettajan kanssa. Suositus on, että läsnä ovat vain varsinaisesti ryhmään kuuluvat lapset. Jos isompi sisarus on tunnilla mukana, pidäthän huolen, että lapsella on hiljaista tekemistä mikä ei häiritse muskarituntia.

TIEDOTUS

Ajankohtaisista asioista tiedotetaan koteihin sähköpostitse muutaman kerran kaudessa. Myös oma opettaja tiedottaa tärkeistä asioista sähköpostilla. 

Tuntien äkillisistä perumisista tiedotamme tekstiviestillä. Muistathan siis päivittää omat yhteystietosi niiden muuttuessa!

LASKUTUS

Lukukausimaksusta lähetetään lasku kotiosoitteeseen kauden alussa. Laskun voi halutessaan maksaa kahdessa erässä. Laskuihin liittyvissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttä sähköpostitse: laskutus@jamkids.fi tai puhelimitse: 0400 471 673.

MUSKARIKERRAN PERUMINEN

Opettajan sairastuessa pyrimme ensisijaisesti järjestämään sijaisen. Jos tunti joudutaan perumaan, korvataan se joko erikseen sovittavalla kerralla tai jatkamalla lukukauden opetusta pidempään.

POISSAOLOT

Lapsen poissaolosta on hyvä ilmoittaa omalle opettajalle etukäteen joko edellisellä tunnilla tai sähköpostitse. Musiikkioppilaitosten yleisen käytännön mukaan oppilaan poissaoloja ei korvata.

PERUUTUSEHDOT

Huomaathan, että ilmoittautuminen koskee koko lukuvuotta. Kevätkauden voi halutessaan perua 5.12. mennessä. Tämän jälkeen perutusta kevätkauden oppilaspaikasta veloitamme puolet lukukausimaksusta. Mikäli muskaripaikka perutaan kevätlukukauden jo alettua, peritään kevään lukukausimaksu kokonaan.

VAKUUTUS MUSKARIEN AIKANA

Jamkids-muskarilaisia ei ole vakuutettu tuntien aikana musiikkikoulun toimesta. Yleensä perheen vapaa-ajan tapaturmavakuutus sisältyy kotivakuutukseen, joten kaksinkertainen vakuuttaminen on tarpeetonta. Huolehdithan lapsesi vapaa-ajan vakuutuksesta.

MYYTÄVÄT TUOTTEET

Jamkidsin kautta saat hankittua soittimia: rytmisoittimia, kitaroita, djembe-rumpuja jne. sekä t-paitoja ja muita tarvikkeita suoraan omalle muskaritunnilla. Tietoa soittimista ja koulumme kautta myytävistä tuotteista löytyy nettisivuiltamme: https://www.jamkids.fi/muskarilaisille/ soittimet/

VAKUUTUS MUSKARIEN AIKANA

Jamkids-muskarilaisia ei ole vakuutettu tuntien aikana musiikkikoulun toimesta. Yleensä perheen vapaa-ajan tapaturmavakuutus sisältyy kotivakuutukseen, joten kaksinkertainen vakuuttaminen on tarpeetonta. Huolehdithan lapsesi vapaa-ajan vakuutuksesta.