Soittimet

Jamkids-tunneilla on tarvittavat soittimet ja muut tarvikkeet opetusta varten. Vaikka oma soitin ei ole välttämätön, suosittelemme oman soittimen hankkimista kotiharjoittelua ja -musisointia varten. Oma soitin vauhdittaa oppimista, kun tunneilla soitettuja kappaleita ja rytmejä voi soitella kotonakin yhdessä vanhemman kanssa.

Koulumme kautta saa tilattua soittimia (kitaroita, rumpuja, rytmisoittimia jne.) ja esim. Jamkids t-paitoja. Tilaukset toimitetaan tunnille tai konserttiin.
Lisätietoja löydät: myytävät tuotteet. Kyselyt ja tilaukset: tilaukset@jamkids.fi.

Bändimuskarit

Perheen ja lapsen mielenkiinnoista riippuen kotiin kannattaa hankkia esim. koskettimet, kitara, kantele tai vaikka rumpukapulat ja harjoituspadi. Myös ihan tavallisilla rytmisoittimilla harjoittelu kehittää lapsen yleistä rytmitajua ja niiden avulla saa kotona aikaan vaikka koko perheen yhteisen musiikkituokion.

Kantelemuskarit

Kotiharjoittelua varten suosittelemme ostamaan (tai vuokraamaan) oman 5-kielisen kanteleen. Oma opettaja osaa neuvoa soittimen valinnassa.

Perheen ja lasten mielenkiinnoista riippuen on toki hyödyllistä hankkia kotiin myös esim. Jamkids-rytmisoitinpaketti (kapulat ja marakassit) tai vaikka djemberumpu. Rytmisoittimilla harjoittelu kehittää lapsen yleistä rytmitajua ja niiden avulla saa kotona aikaan vaikka koko perheen yhteisen musiikkituokion.

Vuokrasoittimet

Soittimet vuokrataan lukuvuosittain / -kausittain. Vuokrasoitinsetti sisältää soittimen ja kantokassin. Vuokrasoitintiedustelut: tilaukset@jamkids.fi

  • kantele, EasyWing 5:n (n. 2-5v.): 60 euroa per lukukausi / 100 euroa lukuvuosi
  • kantele, Wing 5:n (n. 6-v. alkaen): hinta on 70 euroa per lukukausi / 120 euroa lukuvuosi
  • kitara, 1/4 kokoinen (n.4–6v.): 50 euroa per lukukausi / 90 euroa lukuvuosi
  • kitara, 1/2 kokoinen (n.6–8v.): 50 euroa per lukukausi / 90 euroa lukuvuosi

Voit myös kysyä muita soittimia, esim. djemberumpua, koskettimia tai vaikka sähköbassoa.