Opetuspisteinfo

ESPOO

Espoon keskus, Kirkkojärven koulu (Kotikyläntie 6)
Iltakäynti tapahtuu koulun pääovesta junaradan puoleiselta sisäpihalta koulurakennuksen keskellä olevasta lasisyvennyksestä. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua, mikäli se on lukossa. Lastenvaunut jätetään ulos. Tunnit pidetään musiikkiluokassa. Se löytyy koulun ensimmäisestä kerroksesta. 

Kalajärvi, Kalajärven koulu (Hiirisuontie 1)
Sisäänkäynti tapahtuu C-talon takaovesta (esiopetus). Tunnit pidetään yläkerrassa luokassa C25. Ovet ovat lukossa, joten opettaja tulee avaamaan oven muskarien välissä. 

Latokaski, 
Kantokasken koulu (Kaskisavu 4)
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta, joka on sisäpihan puolella. Lastenvaunut jätetään koulun ulkoeteiseen. Tunnit pidetään 2. kerroksen musiikkiluokassa (luokka 221, nimeltä Laulupuu). 

Leppävaara, Ruusutorpan koulu (Leppävaarankatu 24)
Sisäänkäynti tapahtuu Leppävaarankadun puolelta G-siivestä, toisesta pääovesta, joka on väriltään oranssi. Lastenvaunut jätetään aulaan naulakoiden viereen. 

Tunnit pidetään pääosin näyttämöluokassa, sisääntuloaulasta oikealle. Keskiviikko- ja torstai-illan tunnit pidetään poikkeuksellisesti kolmannen kerroksen musiikkiluokassa D334. 

Leppävaara (ennen klo 17.00), Albatross Day Care -päiväkodin sali (Lintuvaarantie 33, katutason toimitila). Sisäänkäynti bussipysäkin kohdalta. Vaunut jätetään ulos. Tilassa ei ole erillistä odotustilaa. 

Niittykumpu, Niittykummun koulu (Niittyportti 3)
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla. Lastenvaunut jätetään katoksen alle, ulko-oven viereen. 

Nöykkiö, Martinkallion koulu (Martinkallio 2)
Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla. Lastenvaunut jätetään ulko-ovesta sisään tullessa oikealle puolelle. 

Saunalahti, Saunalahden koulu (Brinkinmäentie 1)
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta (samasta ovesta on käynti myös kirjastoon). Tunnit pidetään koulun auditoriossa. 

HELSINKI

Herttoniemi, Hertsikan ala-asteen koulu (Ahmatie 1).
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta, joka on pihan puolella ja muskarit pidetään luokassa C107. Lastenvaunut voi tuoda sisälle ala-aulaan. 

Jätkäsaari, Koulun oma toimitila Crusellin sillan vieressä (Saukonpaadenranta 4 I)
Sisäänkäynti tapahtuu Saukonpaadenrannan puoleisesta ovesta. Lastenvaunut jätetään ulkopuolelle katokseen. 

Kalasatama, Capellan asukastila (Capellan puistotie 5)
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta koodilla, joka lähetetään vanhemmille infokirjeessä. Lastenvaunut saa tuoda sisään ja jättää aulasta oikealla olevan käytävän reunaan. Tunnit pidetään asukastilan salissa. 

Käpylä, Käpylän peruskoulu (Mäkelänkatu 93)
Sisäänkäynti Jamkids-tunneille tapahtuu Mäkelänkadun puolelta. Aulasta mennään vasemmalle kohti portaikkoa, tunnit pidetään 1.kerroksen musiikkiluokassa. Lastenvaunut jätetään sisään ala-aulaan. 

Laakso, Helsingin Rudolf Steiner -koulu (Lehtikuusentie 6)
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta. Tunnit pidetään musiikkiluokassa. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla. 

Tapanila, Tapanilan Urheilukeskus (Hiidenkiventie 21)
Sisäänkäynti tapahtuu Erätalon pääovesta, josta on myös käynti kirjastoon. Lastenvaunut jätetään kirjaston aulaan, portaiden alle vaunuparkkiin. Tunnit pidetään toisen kerroksen luokassamme. 

Vuosaari, Aurinkolahden peruskoulu (Iiluodonpiha 1)
Sisäänkäynti tapahtuu ulko-ovesta, jossa lukee 120-132. Opettaja tulee vastaan ensimmäisellä kerralla. 

KIRKKONUMMI

Sundsberg, Kartanonrannan koulu (Kartanonkuja 1)
Sisäänkäynti tapahtuu koulun pääovesta. Tunnit pidetään ensimmäisen kerroksen musiikkiluokassa. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla. Muutamia asioita koulun käyttöön liittyen:
Lastenvaunut jätetään ulos katokseen muskarituntien ajaksi. Muskarin odotustilana toimii koulun aulatila. Huomaattehan, että alakerran käytävän varrella sijaitsevat koulun toimistotilat, joissa henkilökunta työskentelee myös iltaisin, jopa klo 18 saakka. Käytävällä ei tämän vuoksi saa juosta eikä metelöidä. Koulu on pyytänyt lisäksi muistuttamaan, että koulun parkkipaikka on yksisuuntainen. Erityistä varovaisuutta tarvitaan etenkin iltapäivällä ja alkuillasta, jolloin liikenne on vilkasta. 

LOHJA

Keskusta. Liikuntalinna (Länsi-Louhenkatu 31)
Sisäänkäynti löytyy rakennuksen takaa. Ulko-ovi on iltaisin auki. Jamkidsin & Demon tilat löytyvät, kun käännyt himmennettyjen lasiovien jälkeen oikealle, kuljet käytävän loppuun ja käännyt taas oikealle. Luokkien yhteydessä on myös oleskelutila, jossa voi odottaa tunnin alkamista. 

VANTAA

Myyrmäki, Uomarinteen koulu 
Sisäänkäynti tapahtuu koulun pihan puolella olevasta pääovesta. Iltavahtimestari tulee avaamaan oven, mikäli se on lukossa. Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa, joka sijaitsee heti pääovista vasemmalle käytävän päädyssä. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla pääsisäänkäynnille vastaan ja ohjaa luokkaan. Myös iltavahtimestarilta voi kysyä neuvoa. 

Pakkala, Veromäen koulu (Veromiehentie 2)
Sisäänkäynti tapahtuu sisäpihan puolelta ovesta E 4. Lastenvaunut voi jättää ulkokatokseen. Tunnit pidetään musiikkiluokassa (sisäänkäynnin vasemman puoleinen luokka). Ovet ovat lukossa, joten odotattehan, että opettaja tulee avaamaan oven. 

Tikkurila, Lastenkulttuurikeskus Pessi (Kielotie 14)
Taidetalo Pessi sijaitsee kerrostalon alakerrassa. Sisäänkäynti tapahtuu rappukäytävän vierestä pääovista. Tunnit pidetään salissa, kulku saliin tapahtuu kuvaamataidon luokan ohitse naulakkojen läpi. Tunnin alkua voi odotella naulakoilla. 

Saimme erityisluvan tuoda lastenvaunut sisään kuvaamataitoluokkaan (huom! EI eteisen käytävälle, joka on hätäpoistumistie). Pyytäisimme kuitenkin pyyhkimään kurasäällä vaunujen renkaita niin ettei sisään tule valtavaa määrää likaa ja kosteutta.