Opetuspisteinfo

Syyskauden 2019 viimeiset tunnit on merkitty jokaisen opetuspisteen kohdalle.


ESPOO

Espoon keskus, Kirkkojärven koulu (Kotikyläntie 6)
* viimeinen torstai 28.11.
Iltakäynti tapahtuu koulun pääovesta junaradan puoleiselta sisäpihalta koulurakennuksen keskellä olevasta lasisyvennyksestä. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua, mikäli se on lukossa. Lastenvaunut jätetään ulos. Tunnit pidetään musiikkiluokassa. Se löytyy koulun ensimmäisestä kerroksesta.

Kalajärvi, Kalajärven koulu (Hiirisuontie 1)
* viimeinen torstai 12.12.
Sisäänkäynti tapahtuu pääovista. Lastenvaunut voi jättää sisäänkäynnillä olevaan tuulikaappiin. Ovet ovat lukossa, joten odotattehan, että opettaja tulee avaamaan oven.

Latokaski, 
Kantokasken koulu (Kaskisavu 4)
* viimeinen tiistai 26.11.
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta, joka on sisäpihan puolella. Lastenvaunut jätetään koulun ulkoeteiseen. Tunnit pidetään 2. kerroksen musiikkiluokassa, joka sijaitsee käytävän päässä viimeisenä luokkana vasemmalla.

Leppävaara, Ruusutorpan koulu (Leppävaarankatu 24)
* viimeinen maanantai 25.11., keskiviikko 4.12. ja torstai 28.11.
* viimeinen perjantai 29.11. + korvauskerrat ma 2.12. ja to 12.12.
* viimeinen lauantai 30.11. + korvauskerta ke 11.12.

Sisäänkäynti tapahtuu Leppävaarankadun puolelta G-siivestä, toisesta pääovesta, joka on väriltään oranssi. Lastenvaunut jätetään aulaan naulakoiden viereen.

Tunnit pidetään pääosin näyttämöluokassa, sisääntuloaulasta oikealle. Keskiviikkoillan tunnit pidetään poikkeuksellisesti kolmannen kerroksen musiikkiluokassa D334.

Leppävaara, Footlight (Kauppakeskus Galleria, Konstaapelintie 4)
* viimeinen maanantai 25.11. ja keskiviikko 4.12.
Tunnit pidetään kauppakeskuksen toisessa kerroksessa Footlightin tiloissa. Footlightin löydät heti liukuportaiden ja hissin oikealta puolelta. Lastenvaunut jätetään Footlightin ulkopuolelle kauppakeskuskäytävälle.

Footlightin tiloissa on tanssitarvikeliike, jonka ohi kuljetaan odotustilaan odottamaan muskarin alkua. Kauppaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Tunnin alkua voi odotella salien edustalla odotustilassa. Odotustila löytyy tanssiliikkeen vasemmalta puolelta tanssisalien edustalta. Huom! Vaipat mukaan sillä ei ole kannellisia roskiksia.

Lintuvaara, Lintumetsän koulu (Lintumetsäntie 10)
* viimeinen tiistai 3.12.
Sisäänkäynti tapahtuu parkkipaikan viereisestä ovesta. Ovi on lukossa, joten soitattehan ovikelloa. Opettaja käy vielä ennen tuntia tarkistamassa, että kaikki ovat päässeet sisään. Muskari pidetään koulun musiikkiluokassa, joka sijaitsee ruokalasta lähtevässä käytävässä.

Niittykumpu, Niittykummun koulu (Niittyportti 3)
* viimeinen tiistai 25.11. ja keskiviikko 27.11.
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla. Lastenvaunut jätetään katoksen alle, ulko-oven viereen.

Nöykkiö, Martinkallion koulu (Martinkallio 2)
* viimeinen maanantai 9.12.
Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla. Lastenvaunut jätetään ulko-ovesta sisään tullessa oikealle puolelle. 

Saunalahti, Saunalahden koulu (Brinkinmäentie 1)
* viimeinen tiistaitai 3.12., korvauskerta to 28.11..
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta (samasta ovesta on käynti myös kirjastoon). Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa, joka löytyy alakerrasta.

HELSINKI

Herttoniemi, Hertsikan ala-asteen koulu (Ahmatie 1).
* viimeinen maanantai 16.12. ja tiistai 10.12.
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta, joka on pihan puolella ja muskarit pidetään luokassa C107. Lastenvaunut voi tuoda sisälle ala-aulaan.

Jätkäsaari, Koulun oma toimitila Crusellin sillan vieressä (Saukonpaadenranta 4 I)
* viimeinen maanantai 9.12., tiistai 3.12. ja keskiviikko 4.12.
* viimeinen torstai 12.12., korvauskerta ma 9.12.

Sisäänkäynti tapahtuu Saukonpaadenrannan puoleisesta ovesta. Lastenvaunut jätetään ulkopuolelle katokseen.

Kalasatama, Capellan asukastila (Capellan puistotie 5)
* viimeinen tiistai 3.12. ja torstai 5.12.
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta koodilla, joka lähetetään vanhemmille infokirjeessä. Lastenvaunut saa tuoda sisään ja jättää aulasta oikealla olevan käytävän reunaan. Tunnit pidetään asukastilan salissa.

Käpylä, Käpylän peruskoulu (Mäkelänkatu 93)
* viimeinen torstai 12.12., korvauskerta ma 18.11.
Sisäänkäynti Jamkids-tunneille tapahtuu Mäkelänkadun puolelta. Aulasta mennään vasemmalle kohti portaikkoa, tunnit pidetään 1.kerroksen musiikkiluokassa. Lastenvaunut jätetään sisään ala-aulaan.

Laakso, Helsingin Rudolf Steiner -koulu (Lehtikuusentie 6)
* viimeinen torstai 5.12.
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta. Tunnit pidetään musiikkiluokassa. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla.

Tapanila, Tapanilan Urheilukeskus (Hiidenkiventie 21)
* viimeinen tiistai 10.12. ja keskiviikko 4.12.
* viimeinen lauantai 14.12. + yksi korvauskerta ilmoitetaan vielä

Sisäänkäynti tapahtuu Erätalon pääovesta, josta on myös käynti kirjastoon. Lastenvaunut jätetään kirjaston aulaan, portaiden alle vaunuparkkiin. Tunnit pidetään toisen kerroksen luokassamme.

KIRKKONUMMI

Sundsberg, Kartanonrannan koulu (Kartanonkuja 1)
* viimeinen maanantai 16.12.
Sisäänkäynti tapahtuu koulun pääovesta. Tunnit pidetään ensimmäisen kerroksen musiikkiluokassa. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla. Muutamia asioita koulun käyttöön liittyen:
Lastenvaunut jätetään ulos katokseen muskarituntien ajaksi. Muskarin odotustilana toimii koulun aulatila. Huomaattehan, että alakerran käytävän varrella sijaitsevat koulun toimistotilat, joissa henkilökunta työskentelee myös iltaisin, jopa klo 18 saakka. Käytävällä ei tämän vuoksi saa juosta eikä metelöidä. Koulu on pyytänyt lisäksi muistuttamaan, että koulun parkkipaikka on yksisuuntainen. Erityistä varovaisuutta tarvitaan etenkin iltapäivällä ja alkuillasta, jolloin liikenne on vilkasta.  

LOHJA

Keskusta. Liikuntalinna (Länsi-Louhenkatu 31)
* viimeinen maanantai 16.12.
Sisäänkäynti löytyy rakennuksen takaa. Ulko-ovi on iltaisin auki. Jamkidsin & Demon tilat löytyvät, kun käännyt himmennettyjen lasiovien jälkeen oikealle, kuljet käytävän loppuun ja käännyt taas oikealle. Luokkien yhteydessä on myös oleskelutila, jossa voi odottaa tunnin alkamista.

VANTAA

Myyrmäki, Taidetalo Toteemi (Myyrmäentie 6)
* viimeinen tiistai 17.12., korvauskerta pe 13.12.
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta. Tunnit pidetään taidetalon salissa. Lastenvaunut jätetään ulkopuolelle, pääoven viereen.

Pakkala, Veromäen koulu (Veromiehentie 2)
* viimeinen keskiviikko 18.12., korvauskerta pe 29.11.
Sisäänkäynti tapahtuu sisäpihan puolelta ovesta E 4. Lastenvaunut voi jättää ulkokatokseen. Tunnit pidetään musiikkiluokassa (sisäänkäynnin vasemman puoleinen luokka). Ovet ovat lukossa, joten odotattehan, että opettaja tulee avaamaan oven.

Tikkurila, Lastenkulttuurikeskus Pessi (Kielotie 14)
* viimeinen maanantai 2.12.
Taidetalo Pessi sijaitsee kerrostalon alakerrassa. Sisäänkäynti tapahtuu rappukäytävän vierestä pääovista. Tunnit pidetään salissa, kulku saliin tapahtuu kuvaamataidon luokan ohitse naulakkojen läpi. Tunnin alkua voi odotella naulakoilla.

Saimme erityisluvan tuoda lastenvaunut sisään kuvaamataitoluokkaan (huom! EI eteisen käytävälle, joka on hätäpoistumistie). Pyytäisimme kuitenkin pyyhkimään kurasäällä vaunujen renkaita niin ettei sisään tule valtavaa määrää likaa ja kosteutta.