Opetuspisteinfo

ESPOO

Espoon keskus, Lagstads skola (Espoonkatu 7)
Sisäänkäynti tapahtuu koulun pääovesta, joka sijaitsee vastapäätä valtuustotaloa. Tunnit pidetään musiikkiluokassa (musiksal), joka sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa.

Latokaski, 
Kantokasken koulu (Kaskisavu 4)
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta, joka on sisäpihan puolella. Lastenvaunut jätetään koulun ulkoeteiseen. Tunnit pidetään 2. kerroksen musiikkiluokassa, joka sijaitsee käytävän päässä viimeisenä luokkana vasemmalla.

Leppävaara, Ruusutorpan koulu (Leppävaarankatu 24)
Sisäänkäynti tapahtuu Leppävaarankadun puolelta G-siivestä, toisesta pääovesta, joka on väriltään oranssi. Lastenvaunut jätetään aulaan naulakoiden viereen.

Tunnit pidetään pääosin näyttämöluokassa, sisääntuloaulasta oikealle. Keskiviikkoillan tunnit pidetään poikkeuksellisesti kolmannen kerroksen musiikkiluokassa D334.

Lintuvaara, Lintumetsän koulu (Lintumetsäntie 10)
Sisäänkäynti tapahtuu parkkipaikan viereisestä ovesta. Ovi on lukossa, joten soitattehan ovikelloa. Opettaja käy vielä ennen tuntia tarkistamassa, että kaikki ovat päässeet sisään. Muskari pidetään koulun musiikkiluokassa, joka sijaitsee ruokalasta lähtevässä käytävässä.

Niittykumpu, Niittykummun koulu (Niittyportti 3)
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla. Lastenvaunut jätetään katoksen alle, ulko-oven viereen.

Nöykkiö, Martinkallion koulu (Martinkallio 2)
Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla. Lastenvaunut jätetään ulko-ovesta sisään tullessa oikealle puolelle. 

Saunalahti, Saunalahden koulu (Brinkinmäentie 1)
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta (samasta ovesta on käynti myös kirjastoon). Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa, joka löytyy alakerrasta.

HELSINKI

Herttoniemi, Hertsikan ala-asteen koulu (Ahmatie 1).
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta, joka on pihan puolella ja muskarit pidetään luokassa C107. Lastenvaunut voi tuoda sisälle ala-aulaan.

Jätkäsaari, Koulun oma toimitila Crusellin sillan vieressä (Saukonpaadenranta 4 I)
Sisäänkäynti tapahtuu Saukonpaadenrannan puoleisesta ovesta. Lastenvaunut jätetään ulkopuolelle katokseen.

Kalasatama, Capellan asukastila (Capellan puistotie 5)
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta koodilla, joka lähetetään vanhemmille infokirjeessä. Lastenvaunut saa tuoda sisään ja jättää aulasta oikealla olevan käytävän reunaan. Tunnit pidetään asukastilan salissa.

Laakso, Helsingin Rudolf Steiner -koulu (Lehtikuusentie 6)
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta. Tunnit pidetään musiikkiluokassa. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla.

Pihlajisto, Pihlajiston ala-aste, Pilhlajistontie 3
Sisäänkäynti tapahtuu B-ovesta, joka on sisäpihan puolella, leikkitelineiden vieressä. Tunnit pidetään vasemmanpuoleisessa luokassa. Naulakot ja wc:t löytyvät samasta käytävästä.

Tapanila, Tapanilan Urheilukeskus (Hiidenkiventie 21)
Sisäänkäynti tapahtuu Erätalon pääovesta, josta on myös käynti kirjastoon. Lastenvaunut jätetään kirjaston aulaan, portaiden alle vaunuparkkiin. Tunnit pidetään toisen kerroksen luokassamme.

KIRKKONUMMI

Sundsberg, Kartanonrannan koulu (Kartanonkuja 1)
Sisäänkäynti tapahtuu koulun pääovesta. Tunnit pidetään ensimmäisen kerroksen musiikkiluokassa. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla. Muutamia asioita koulun käyttöön liittyen:
Lastenvaunut jätetään ulos katokseen muskarituntien ajaksi. Muskarin odotustilana toimii koulun aulatila. Huomaattehan, että alakerran käytävän varrella sijaitsevat koulun toimistotilat, joissa henkilökunta työskentelee myös iltaisin, jopa klo 18 saakka. Käytävällä ei tämän vuoksi saa juosta eikä metelöidä. Koulu on pyytänyt lisäksi muistuttamaan, että koulun parkkipaikka on yksisuuntainen. Erityistä varovaisuutta tarvitaan etenkin iltapäivällä ja alkuillasta, jolloin liikenne on vilkasta.  

LOHJA

Keskusta. Liikuntalinna (Länsi-Louhenkatu 31)
Sisäänkäynti löytyy rakennuksen takaa. Ulko-ovi on iltaisin auki. Jamkidsin & Demon tilat löytyvät, kun käännyt himmennettyjen lasiovien jälkeen oikealle, kuljet käytävän loppuun ja käännyt taas oikealle. Luokkien yhteydessä on myös oleskelutila, jossa voi odottaa tunnin alkamista.

VANTAA

Myyrmäki, Taidetalo Toteemi (Myyrmäentie 6)
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta. Tunnit pidetään taidetalon salissa. Lastenvaunut jätetään ulkopuolelle, pääoven viereen.

Tikkurila, Jokiniemen koulu (Valkoisenlähteentie 51)
Sisäänkäynti tapahtuu yläkoulun (punatiilinen rakennus) ovesta A. Lastenvaunut voi viedä sisääntuloaulaan, seinän viereen. Koulun ulko-ovet ovat tuntien aikaan lukittuna, joten opettaja tulee aina avaamaan ovet tuntien välissä. Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa.
Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla.