Opetuspisteinfo

ESPOO

Espoon keskus, Kirkkojärven koulu (Kotikyläntie 6)
Iltakäynti tapahtuu koulun pääovesta junaradan puoleiselta sisäpihalta koulurakennuksen keskellä olevasta lasisyvennyksestä. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua, mikäli se on lukossa. Lastenvaunut jätetään ulos. Tunnit pidetään ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa musiikkiluokassa.

Latokaski, Kantokasken koulu (Kaskisavu 4)
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta, joka on sisäpihan puolella. Lastenvaunut jätetään koulun ulkoeteiseen. Tunnit pidetään 2. kerroksen musiikkiluokassa (luokka 221, nimeltä Laulupuu). 

Leppävaara, Ruusutorpan koulu (Leppävaarankatu 24)
Sisäänkäynti tapahtuu Leppävaarankadun puolelta G-siivestä, toisesta pääovesta, joka on väriltään oranssi. Lastenvaunut jätetään aulaan naulakoiden viereen. Tunnit pidetään kolmannen kerroksen musiikkiluokassa D334. 

Leppävaara (ennen klo 17.00), Albatross Day Care -päiväkodin sali (Lintuvaarantie 33, katutason toimitila). Sisäänkäynti bussipysäkin kohdalta. Vaunut jätetään ulos. Tilassa ei ole erillistä odotustilaa.

Lintuvaara, Lintumetsän koulu (Lintumetsäntie 10). Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa, joka sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Koululla ei ole iltavalvontaa, joten opettaja tulee avaamaan ulko-oven aina ennen tunnin alkua. Lastenvaunut jätetään ulos.

Niittykumpu, Niittykummun koulu (Niittyportti 3)
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta. Tunnit pidetään ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa luokassa.  Lastenvaunut jätetään katoksen alle, ulko-oven viereen. 

Nöykkiö, Martinkallion koulu (Martinkallio 2)
Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa. Lastenvaunut jätetään ulko-ovesta sisään tullessa oikealle puolelle. 

Saunalahti, Saunalahden koulu (Brinkinmäentie 1)
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta (samasta ovesta on käynti myös kirjastoon). Tunnit pidetään koulun auditoriossa. 

HELSINKI

Herttoniemi, Hertsikan ala-asteen koulu (Ahmatie 1).
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta, joka on pihan puolella ja muskarit pidetään luokassa C107. Lastenvaunut voi tuoda sisälle ala-aulaan. 

Jätkäsaari, Koulun oma toimitila Crusellin sillan vieressä (Saukonpaadenranta 4 I)
Sisäänkäynti tapahtuu Saukonpaadenrannan puoleisesta ovesta. Lastenvaunut jätetään ulkopuolelle katokseen. 

Kalasatama, Capellan asukastila (Capellan puistotie 5) > tiistain muskarit ja torstain vauvamuskari
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta koodilla, joka lähetetään vanhemmille infokirjeessä. Lastenvaunut saa tuoda sisään ja jättää aulasta oikealla olevan käytävän reunaan. Tunnit pidetään asukastilan salissa. 

Kalasatama, Kalasataman peruskoulu (Polariksenkatu 1) > torstai-illan muskarit 16.25 alkaen
Sisäänkäynti tapahtuu Arielinkadun puoleisesta ovesta (Polariksenkadun risteystä lähinnä oleva ovi). Olethan ajoissa paikalla, sillä ulko-ovi on lukossa ja opettaja tulee päästämään ryhmät sisään ennen jokaista tuntia. Vaunut jätetään ulos.

Käpylä, Käpylän peruskoulu (Mäkelänkatu 93)
Sisäänkäynti Jamkids-tunneille tapahtuu Mäkelänkadun puolelta. Aulasta mennään vasemmalle kohti portaikkoa, tunnit pidetään 1.kerroksen musiikkiluokassa. Lastenvaunut jätetään sisään ala-aulaan. 

Laakso, Helsingin Rudolf Steiner -koulu (Lehtikuusentie 6)
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta. Tunnit pidetään musiikkiluokassa. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla. 

Tapanila, Tapanilan Urheilukeskus (Hiidenkiventie 21)
Sisäänkäynti tapahtuu Erätalon pääovesta, josta on myös käynti kirjastoon. Lastenvaunut jätetään kirjaston aulaan, portaiden alle vaunuparkkiin. Tunnit pidetään toisen kerroksen luokassamme. 

Vuosaari, Aurinkolahden peruskoulu (Iiluodonpiha 1)
Sisäänkäynti pääovesta, jonka jälkeen kuljetaan ruokalan läpi keltaiseen soluun. Sisään ovista jossa lukee luokat 120-132. 

LOHJA

Keskusta. Liikuntalinna (Länsi-Louhenkatu 31)
Sisäänkäynti löytyy rakennuksen takaa. Ulko-ovi on iltaisin auki. Jamkidsin & Demon tilat löytyvät, kun käännyt himmennettyjen lasiovien jälkeen oikealle, kuljet käytävän loppuun ja käännyt taas oikealle. Luokkien yhteydessä on myös oleskelutila, jossa voi odottaa tunnin alkamista. 

VANTAA

Kivistö, Aurinkokiven koulu (Aurinkokivenkuja 1)

Myyrmäki, Uomarinteen koulu 
Sisäänkäynti tapahtuu koulun pihan puolella olevasta pääovesta. Iltavahtimestari tulee avaamaan oven, mikäli se on lukossa. Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa, joka sijaitsee heti pääovista vasemmalle käytävän päädyssä. Opettaja tulee ensimmäisellä kerralla pääsisäänkäynnille vastaan ja ohjaa luokkaan. Myös iltavahtimestarilta voi kysyä neuvoa. 

Pakkala, Veromäen koulu (Veromiehentie 2)
Sisäänkäynti tapahtuu sisäpihan puolelta ovesta E 4. Lastenvaunut voi jättää ulkokatokseen. Tunnit pidetään musiikkiluokassa (sisäänkäynnin vasemman puoleinen luokka). Ovet ovat lukossa, joten odotattehan, että opettaja tulee avaamaan oven. 

Tikkurila, Lastenkulttuurikeskus Pessi (Koskikeskus, Vernissakatu 4). Sisäänkäynti radanpuoleiselta (Maalipolku) ovelta. Ovi on auki klo 18 asti, jonka jälkeen opettaja tulee avaamaan ovet ennen tunnin alkua.