Konsertit

Konsertit ovat tärkeä osa Jamkids-muskareita. Konsertti onkin 2–6-vuotiaiden muskareissa yksi kauden opetuskerta sekä syys- että kevätlukukaudella. Vauva- ja Taaperomuskareiden (30 min.) kauteen konsertti ei kuulu, mutta perheet ovat tervetulleita katsomaan ja kuuntelemaan.

INFO ESIINTYJIEN VANHEMMILLE:

Konserttipaikalle on hyvä tulla ajoissa, bändimuskarilaiset puoli tuntia ja taaperomuskarilaiset 15 minuuttia ennen konserttia, koska esitykset käydään lasten kanssa läpi ennen konserttia. Bändimuskarilaisten vanhemmat odottavat sen aikaa salin ulkopuolella.

Mukaan tarvitsee vain keväisen asun tai Jamkids-paidan sekä iloisen mielen! Oman soittimen saa ottaa mukaan (kantele/djembe/kitara), mutta jos sitä ei ole niin konserttipaikalta saa lainasoittimen. Huom! Jos tuotte oman soittimen, merkitsettehän siihen lapsen nimen ettei soitin sekoitu koulun soittimiin.

KEVÄTKONSERTIT

tiistai 7.5. – Kulttuuritalo Martinus Vantaa (Martinlaaksontie 36)
klo 18.00 Lintuvaaran, Myyrmäen, Tapanilan ja Tikkurilan muskarilaiset 

lauantai 11.5. – Kannusali Espoo (Kannusillankatu 4)
klo 11.00 Leppävaaran maanantain, keskiviikon ja perjantain muskarilaiset sekä Kirkkonummen muskarilaiset
klo 12.30 Niittykummun ja Nöykkiön muskarilaiset
klo 14.00 Espoon keskuksen, Latokasken, Leppävaaran lauantain sekä Saunalahden muskarilaiset

keskiviikko 15.5. – Helsingin Rudolf Steiner -koulu (Lehtikuusentie 6)
klo 18.00 Jätkäsaaren, Herttoniemen, Kalasataman, Laakson ja Pihlajiston muskarilaiset

tiistai 21.5. – Lohjan pääkirjasto Järnefeltin-Sali (Karstuntie 3)
klo 18.00 Lohjan muskarilaiset


KONSERTEISSA MYYNNISSÄ OLEVAT TUOTTEET

Kaikissa konserteissa on myytävänä Jamkids Musiikkisirkus-levyä ja joissakin konserteissa myös muita tuotteita. Mikäli haluat tilata soittimia joulupukin konttiin voit tehdä tilauksen etukäteen tilaukset@jamkids.fi ja tuotteet toimitetaan konserttiin.
Huom! Soitintilaukset on hyvä tehdä tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen konserttia.

JOULUPUUKERÄYS

Olemme jälleen mukana Joulupuu-keräyksessä, jossa tarkoituksena on  kerätä lahjoja lapsille, jotka ovat lastensuojelun piirissä, huostaan otettuna, lastenkodissa tai muutoin perhetilanteen vuoksi jäisivät ilman joulupukin tuomisia. Tällaisia lapsia on pelkästään pääkaupunkiseudulla yli 10 000.

Te vanhemmat voitte osallistua keräykseen helposti, tuomalla lahjan omaan joulukonserttiin. Me toimitamme lahjat eteenpäin. Ohjeet paketointiin ja lahjavinkkejä löydät täältä.