Ajankohtaista

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODELLE 2021-2022

jatkoilmoittautuminen lukuvuodelle 2021–2022 alkaa tämän talven muskarilaisille maanantaina 12.4. klo 10.00 ja jatkuu sunnuntaihin 25.4. klo 23.59 asti.

Lapsen muskaripaikka kannattaa varata ajoissa, sillä osa ryhmistä täyttyy aina jatkoilmoittautumisaikana. Muskaripaikka ei siis siirry seuraavaan syksyyn automaattisesti, vaan ilmoittautuminen tehdään joka vuosi uudelleen. Tämän talven ryhmäläisillä, jotka ovat tehneet jatkoilmoittautumisen edellä mainittuna aikana, on etuoikeus saman ryhmän paikkoihin.

Lukuvuodella 2021–2022 muskarikausi on yhden kerran lyhyempi kuin aikaisemmin ja hinta on siten edullisempi. Kaikissa muskareissa pidetään 13 kertaa syksyllä ja 15 kertaa keväällä. Lisäksi bändi- ja 2–3-vuotiaiden taaperomuskareiden kauteen kuuluu konsertti.

Hinnat:

  • 45min muskarit: syksy 195 euroa, kevät 219 euroa
  • 30min muskarit: syksy 115 euroa, kevät 129 euroa

Aloitamme uudet opetuspisteet Espoon Laaksolahdessa ja Otaniemessä sekä jatkamme toimintaa vuoden tauon jälkeen Lintuvaarassa, Helsingin Torpparinmäessä ja Vantaan Kivistössä. Nykyisillä oppilailla on ennakkovarausmahdollisuus myös näihin uusiin muskareihin.

Ilmoittautuminen:

→ Mene osoitteeseen jamkids.eepos.fi
→ Valitse “Minulla on tunnukset” ja kirjaudu Eepokseen omilla tunnuksillasi.
→ Valitse “Ilmoittaudu” ja sieltä kansio “Jamkids Muskarit 2021–2022: Oppilaspaikan jatkovalinta”.
→ Valitse “Seuraava” ja muista yhteenvetosivun jälkeen painaa vielä “Lähetä”.
→ Tarkista, että olet saanut sähköpostiin automaattisen vahvistusviestin lomakkeen vastaanottamisesta.

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova ja se koskee koko lukuvuotta, sekä syksyä että kevättä. Voit perua muskaripaikan veloituksetta 1.8. asti. Kevätlukukauden viimeinen peruutuspäivä on 5.12.

Mikäli et varaa paikkaa 25.4. mennessä voit ilmoittautua muskariin taas 3.5. alkaen, kun ilmoittautuminen alkaa myös uusille muskarilaisille. Tässä vaiheessa oppilaspaikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä, eikä nykyisillä oppilailla ole enää etuoikeutta paikkoihin.

Tunnukset

Eepos-tunnukset on lähetetty pidempään oppilaina olleille viime keväänä ja tämän lukuvuoden uusille oppilaille heti ilmoittautumisen yhteydessä. Unohtuneen salasanan saa suoraan järjestelmästä. Jos tunnukset ovat kadonneet kokonaan tai olet unohtanut luoda ne, voit pyytää uudet vastaamalla tähän viestiin (mainitse viestissä oppilaan nimi).

Musiikkikoulu Demo

2014 syntyneet lapset voivat jatkaa harrastusta Musiikkikoulu Demossa. Voit hoitaa ilmoittautumisen omilla tunnuksillasi Musiikkikoulu Demon lomakkeella.

Demossa pääsevät soittamaan ja laulamaan kaikki 7 ikävuodesta ylöspäin. Muskarin jälkeen hyvä vaihtoehto on esimerkiksi 7–9-vuotiaiden Soitinstartti-ryhmä, jossa omaa instrumenttia ei tarvitse vielä valita.  Lisätietoja Demon monipuolisesta opetusvalikoimasta löydät netistä.

KEVÄTLUKUKAUSI 2021

Kevätlukukaudella  on 16 opetuskertaa, ja lisäksi 2–6-vuotiaiden muskareissa yksi opetuskerta on yhteinen esiintyminen sekä kevät- että syyslukukaudella. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi kevään Jamkids-konsertit toteutetaan todennäköisesti oman opettajan striimaamana konserttina. Lähetämme vielä erillisen tiedotteen konsertin ajankohdasta ja toteutuksesta.

TÄRKEÄÄ INFOA KEVÄÄN MUSKAREISTA

Keväällä 2021 osatunneista on voitu järjestää etänä ja osa lähiopetuksena. Pidämme ajantasaisen tiedon muskarien tilanteesta tällä sivulla. Seuraamme jatkuvasti koronaepidemiatilannetta ja tiedotamme vanhempia mahdollisista muutoksista.. 

Lähiopetus järjestetään noudattaen voimassa olevia rajoituksia ja ohjeistuksia. 

Hygienia ja toimenpiteet muskaritunneilla

Suosittelemme vahvasti, että muskaritunneille osallistuvat aikuiset käyttävät kasvomaskia opetus- ja odotustiloissa. Sama suositus koskee muskarista lasta hakevia aikuisia. Opettajilla on käytössä visiirit.

Kaikki yhteiskäytössä olevat soittimet ja tarvikkeet desinfioidaan tuntien välissä. Yhteiskäyttöön kiinnitetään aikaisempaa enemmän huomioita etteivät samat soittimet siirtyisi lapselta toiselle. Suosittelemme myös, että vanhemmat hankkivat ainakin pienemmille lapsille omat rytmisoittimet, jolloin muskarin kapuloita ja marakasseja ei tarvitse käyttää tunneilla.

Opettajamme huolehtivat omasta käsihygieniastaan ja muistuttavat vanhempia siitä, että lapsen kädet tulee olla kunnolla pestynä juuri ennen muskaria. Lisäksi lähikontakteja tullaan tunneilla vähentämään (mm. ei käsistä pitämistä tai piirileikkejä). 

Muistutamme siitä, että lasta jolla on sairastumiseen viittaavia oireita (yskä, nuha, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky) ei saa tuoda muskariin. Myös lasta tuovan aikuisen on oltava oireeton. 

VANHEMPAINTUOKIO -> lukuvuoden 20-21 vanhempaintuokiot peruttu

Bändimuskareissa järjestetään sekä syys- että kevätkaudella vanhempaintuokio, jonne vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tuntia ja keskustelemaan opettajan kanssa. Oma opettaja tiedottaa vanhempaintuokion ajankohdan.

MUSIIKKISIRKUS-LASTENLEVY
Jamkidsin lastenlevy on kovassa käytössä muskareissamme. Se onkin hyvä hankinta myös lahjaksi! Levy on myynnissä nettisivuillamme ja sitä saa ostettua myös kaikissa konserteissamme. Jamkids-muskarilaiset saavat levyn alennettuun hintaan 10 eurolla (ovh. 19,90 euroa). Kuuntele ääninäytteitä ja tee tilaus täällä.

JAMKIDSIN BLOGI
Koulullemme on avattu blogi, jossa kirjoitamme koulumme toimintaan ja musiikin harrastamiseen liittyvistä asioista. Löydät blogin täältä.

Otamme myös mielellämme blogiin kirjoituksia muskarilaisten vanhemmilta, joten jos olet kiinnostunut kirjoittamaan kokemuksistasi Jamkidsissä, otathan yhteyttä: heli.miinin@jamkids.fi

KOTIHARJOITUKSET
Kotiharjoitukset ovat tärkeä osa bändimuskaria ja ne kuuluvat muskarin hintaan. Kotiharjoitukset jaetaan sähköisesti (sähköpostin liitteenä) kauden alussa. Vihko tehdään lukukausittain, jolloin syyskauden ja kevätkauden tehtävät tulevat erikseen.  Kotiharjoitukset voi myös tilata tulostettuna 5 euron hintaan. Tilaukset sähköpostitse: tilaukset@jamkids.fi.

VAKUUTUS JAMKIDS-TUNTIEN AIKANA
Jamkids-oppilaita ei ole vakuutettu tuntien aikana musiikkikoulun toimesta. Yleensä vapaa-ajan tapaturmavakuutus sisältyy kotivakuutukseen ja näin ollen kaksinkertainen vakuuttaminen on tarpeetonta.

JAMKIDS-MUSKARI OMAAN PÄIVÄKOTIIN
Jamkids järjestää muskareita myös päiväkodeissa*. Kun muskari järjestetään päiväkotipäivän aikana, ei lasta tarvitse kuljettaa harrastukseen enää iltaisin. Lisätietoja päiväkotimuskareista löydät täältä. Jos olet kiinnostunut Jamkids-muskarin järjestämisestä omassa päiväkodissasi, ota yhteyttä: info@jamkids.fi.
* Kaupunkien säännöksissä voi olla rajoitteita. Toimintaa voi järjestää ainakin yksityisissä päiväkodeissa.ak