Ajankohtaista

KEVÄTLUKUKAUSI 2021

Kevätlukukaudella  on 16 opetuskertaa, ja lisäksi 2–6-vuotiaiden muskareissa yksi opetuskerta on yhteinen esiintyminen sekä kevät- että syyslukukaudella. Tiedotamme konsertin ajankohdan erikseen. Talvilomaviikolla 8 pidetään muskareissa lomaa.

→ Muskarit alkavat viikolla 2 (ma 11.1. – la 16.1.).

TÄRKEÄÄ INFOA KEVÄÄN MUSKAREISTA

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatiotyöryhmän ja Kirkkonummen kunnan päätöksen mukaisesti aloitamme kevään muskarit etäopetuksena maanantaina 11. tammikuuta. Tästä poikkeuksena Lohja, jossa muskarit voidaan aloittaa normaaliin tapaan. Odotamme työryhmän seuraavan kokouksen (14.1.)  ratkaisua lasten ja nuorten harrastustoiminnan suhteen ja tiedotamme heti, mikäli voimme sen jälkeen palata lähiopetukseen muuallakin.

Lähiopetus järjestetään noudattaen samaa tarkkaavaisuutta kuin syksyllä 2020. Seuraamme jatkuvasti koronaepidemiatilannetta ja tiedotamme vanhempia mahdollisista muutoksista.. Lue lisää >>>

Hygienia ja toimenpiteet muskaritunneilla

Suosittelemme vahvasti, että muskaritunneille osallistuvat aikuiset käyttävät kasvomaskia opetus- ja odotustiloissa. Sama suositus koskee muskarista lasta hakevia aikuisia. Opettajilla on käytössä visiirit.

Kaikki yhteiskäytössä olevat soittimet ja tarvikkeet desinfioidaan tuntien välissä. Yhteiskäyttöön kiinnitetään aikaisempaa enemmän huomioita etteivät samat soittimet siirtyisi lapselta toiselle. Suosittelemme myös, että vanhemmat hankkivat ainakin pienemmille lapsille omat rytmisoittimet, jolloin muskarin kapuloita ja marakasseja ei tarvitse käyttää tunneilla.

Opettajamme huolehtivat omasta käsihygieniastaan ja muistuttavat vanhempia siitä, että lapsen kädet tulee olla kunnolla pestynä juuri ennen muskaria. Lisäksi lähikontakteja tullaan tunneilla vähentämään (mm. ei käsistä pitämistä tai piirileikkejä). 

Muistutamme siitä, että lasta jolla on sairastumiseen viittaavia oireita (yskä, nuha, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky) ei saa tuoda muskariin. Myös lasta tuovan aikuisen on oltava oireeton. 

VANHEMPAINTUOKIO -> tuokiot järjestetään tilanteen salliessa myöhemmin keväällä. Oma opettaja tiedottaa asiasta.

Bändimuskareissa järjestetään sekä syys- että kevätkaudella vanhempaintuokio, jonne vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tuntia ja keskustelemaan opettajan kanssa. Oma opettaja tiedottaa vanhempaintuokion ajankohdan.

MUSIIKKISIRKUS-LASTENLEVY
Jamkidsin lastenlevy on kovassa käytössä muskareissamme. Se onkin hyvä hankinta myös lahjaksi! Levy on myynnissä nettisivuillamme ja sitä saa ostettua myös kaikissa konserteissamme. Jamkids-muskarilaiset saavat levyn alennettuun hintaan 10 eurolla (ovh. 19,90 euroa). Kuuntele ääninäytteitä ja tee tilaus täällä.

JAMKIDSIN BLOGI
Koulullemme on avattu blogi, jossa kirjoitamme koulumme toimintaan ja musiikin harrastamiseen liittyvistä asioista. Löydät blogin täältä.

Otamme myös mielellämme blogiin kirjoituksia muskarilaisten vanhemmilta, joten jos olet kiinnostunut kirjoittamaan kokemuksistasi Jamkidsissä, otathan yhteyttä: heli.miinin@jamkids.fi

KOTIHARJOITUKSET
Kotiharjoitukset ovat tärkeä osa bändimuskaria ja ne kuuluvat muskarin hintaan. Kotiharjoitukset jaetaan sähköisesti (sähköpostin liitteenä) kauden alussa. Vihko tehdään lukukausittain, jolloin syyskauden ja kevätkauden tehtävät tulevat erikseen.  Kotiharjoitukset voi myös tilata tulostettuna 5 euron hintaan. Tilaukset sähköpostitse: tilaukset@jamkids.fi.

VAKUUTUS JAMKIDS-TUNTIEN AIKANA
Jamkids-oppilaita ei ole vakuutettu tuntien aikana musiikkikoulun toimesta. Yleensä vapaa-ajan tapaturmavakuutus sisältyy kotivakuutukseen ja näin ollen kaksinkertainen vakuuttaminen on tarpeetonta.

JAMKIDS-MUSKARI OMAAN PÄIVÄKOTIIN
Jamkids järjestää muskareita myös päiväkodeissa*. Kun muskari järjestetään päiväkotipäivän aikana, ei lasta tarvitse kuljettaa harrastukseen enää iltaisin. Lisätietoja päiväkotimuskareista löydät täältä. Jos olet kiinnostunut Jamkids-muskarin järjestämisestä omassa päiväkodissasi, ota yhteyttä: info@jamkids.fi.
* Kaupunkien säännöksissä voi olla rajoitteita. Toimintaa voi järjestää ainakin yksityisissä päiväkodeissa.ak