Ajankohtaista

TALVILOMA
Koulumme lomailee helmikuussa viikolla 8 (18.-23.2.). Muskareita ei pidetä lomaviikolla! Koululaisille on tuolla viikolla tarjolla kahden päivän päiväleirejä Musiikkikoulu Demon puolella. Lisätietoja löydät täältä.

KEVÄTLUKUKAUSI
Kevätlukukausi alkaa loppiaisen jälkeen, viikolla 2 (7.1. alkaen). Syksyn ryhmät jatkavat ennallaan, ellei aikataulumuutoksista ilmoiteta erikseen. Muskarin voi aloittaa myös kesken kauden, jos ryhmässä on tilaa.

PUHELIMET MUSKAREISSA
Olemme tehneet yleispäätöksen kieltää puhelinten käytto vauva- ja taaperomuskarien aikaan. Haluamme huomioida tällä kaikkien osallistujien henkilötieto-oikeudet. Toivomme kiellon myös edistävän asioiden sujumista tunneilla. Saimme syyskaudella useita palautteita sitä, että puhelimilla kuvataan kysymättä lupaa muilta osallistujilta ja myös siitä miten puhelin vie välillä vanhemman keskittymisen, eikä lapsi saa tunnilla täyttä huomioita. Opettajan kanssa sovitaan kerrat, jolloin tunnilla voidaan kuvata, niin jokainen saa varmasti talteen myös tärkeät muistot!

KEVÄTLUKUKAUDEN LASKUTUS
Siirrymme kevätlukukaudella sähköpostilaskutukseen. Laskutus tapahtuu pääosin tammikuun aikana. Huolehdittehan, että meiltä löytyy ajantasaiset yhteystietonne: laskutus@jamkids.fi.

JAMKIDSIN UUSI BLOGI
Koulullemme on avattu blogi, jossa kirjoitamme koulumme toimintaan ja musiikin harrastamiseen liittyvistä asioista. Löydät blogin täältä.

Otamme myös mielellämme blogiin kirjoituksia muskarilaisten vanhemmilta, joten jos olet kiinnostunut kirjoittamaan kokemuksistasi Jamkidsissä, otathan yhteyttä: heli.miinin@jamkids.fi

JOULUKONSERTIT
Konsertit ovat tärkeä osa 2-6-vuotiaiden muskarilaisten harrastusta ja marras-joulukuussa järjestetäänkin useita joulukonsertteja. Opettajat ovat tiedottaneet omille muskarilaisilleen konsertin ajankohdan. Kaikki konsertit löytyvät myös täältä. 

SYYSLUKUKAUDEN VIIMEISET OPPITUNNIT
Osa muskareista päättyy jo marraskuun lopussa, mutta osa jatkuu pidempään. Kauden viimeiset oppitunnit on listattu täällä. Huomaathan, että vielä voi tulla muutoksia, esim. opettajan sairastumisen takia.

KEVÄTLUKUKAUDEN PERUUTUS
Muskarit palaavat joulutauolta loppiaisen jälkeen, 7.1. alkaen. Syksyn  muskarilaisten EI tarvitse ilmoittautua kevätkaudelle uudelleen, sillä ilmoittautuminen koskee koko lukuvuotta. Mahdollinen kevätkauden peruutus tulee tehdä viimeistään maanantaina 10.12.2018 Eepos-lomakkeen kautta. Tarvitset peruutuksen tekemiseen Eepos-tunnuksesi. Mikäli tunnukset eivät ole tallessa, voit pyytää ne sähköpostitse: info@jamkids.fi.

SYKSYN 2018 PALAUTEKYSELYN TULOKSET
Saimme syksyn palautekyselyyn hienosti yli 170 vastausta. Kiitos paljon kaikille vastanneille! Suurin osa vastaajista olikin tyytyväisiä sekä muskareiden toimintaan ja sisältöön että asiakaspalveluun (keskiarvo 4,5/5 tähteä). Käsittelemme kyselyn palautteet opettajien kanssa. Muistathan myös, että palautetta ja toiveita voi aina antaa suoraan omalle opettajalle, missä vaiheessa lukuvuotta tahansa.  

VANHEMPAINTUOKIO
Bändimuskareissa järjestetään sekä syys- että kevätkaudella vanhempaintuokio, jonne vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tuntia ja keskustelemaan opettajan kanssa. Oma opettaja tiedottaa vanhempaintuokion ajankohdan.

SOITINTILAUKSET
Kauttamme saa tilattua kotisoittimia suoraan omalle muskaritunnille. Tilata voi mm. rytmisoittimia, rumpuja, kitaroita sekä tietysti Jamkids t-paitoja, vauvojen bodyja tai Jamkids Musiikkisirkus-levyn. Lisätietoja tilattavista tuotteista löydät täältä Jamkids-myytavattuotteet.

KOTIHARJOITUKSET
Kotiharjoitukset ovat tärkeä osa bändimuskaria ja ne kuuluvat muskarin hintaan. Kotiharjoitukset jaetaan sähköisesti (sähköpostin liitteenä) kauden alussa. Vihko tehdään lukukausittain, jolloin syyskauden ja kevätkauden tehtävät tulevat erikseen.  Kotiharjoitukset voi myös tilata tulostettuna 5 euron hintaan. Tilaukset sähköpostitse: tilaukset@jamkids.fi.

VAKUUTUS JAMKIDS-TUNTIEN AIKANA
Jamkids-oppilaita ei ole vakuutettu tuntien aikana musiikkikoulun toimesta. Yleensä vapaa-ajan tapaturmavakuutus sisältyy kotivakuutukseen ja näin ollen kaksinkertainen vakuuttaminen on tarpeetonta.

JAMKIDS-MUSKARI OMAAN PÄIVÄKOTIIN
Jamkids järjestää muskareita myös päiväkodeissa*. Kun muskari järjestetään päiväkotipäivän aikana, ei lasta tarvitse kuljettaa harrastukseen enää iltaisin. Lisätietoja päiväkotimuskareista löydät täältä. Jos olet kiinnostunut Jamkids-muskarin järjestämisestä omassa päiväkodissasi, ota yhteyttä: info@jamkids.fi.
* Kaupunkien säännöksissä voi olla rajoitteita. Toimintaa voi järjestää ainakin yksityisissä päiväkodeissa.