Ajankohtaista

KEVÄTLUKUKAUSI 2020
Muskarit jatkuvat taas loppiaisen jälkeen, 7.1. alkaen, maanantain ryhmillä 13.1. alkaen. Syksyn muskarilaisten ei tarvitse ilmoittautua kevätkaudelle uudelleen, koska ilmoittautuminen koskee koko lukuvuotta.

Mahdollinen kevätlukukauden peruutus on tehtävä viimeistään maanantaina 9.12.2019 sähköisesti Eepos-lomakkeen kautta. Tässä linkki lomakkeeseen. Tarvitset peruutuksen tekemiseen Eepos-tunnuksesi. Mikäli tunnukset eivät ole tallessa, voit pyytää ne sähköpostitse: info@jamkids.fi

Huom! Myöhässä perutusta kevään muskaripaikasta veloitamme puolet lukukausimaksusta. Mikäli muskaripaikka perutaan kevätlukukauden jo alettua, peritään lukukausimaksu kokonaan vaikka lapsi ei tunneilla kävisikään.

EEPOS-OPPILASPORTAALIN TUNNUKSET
Lähetimme kaikille uusille ilmoittautuneille Eepos-oppilasportaalin tunnukset sähköpostiin keskiviikkona 30.10. Tunnusten avulla pääset muokkaamaan oppilastietoja ja tekemään uuden ilmoittautumisen tai peruutuksen.
HUOM. Tunnukset on lähetetty ensisijaisen huoltajan sähköpostiin.

ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN TULOKSET
Saimme syksyn palautekyselyihin yhteensä 61 vastausta. Kiitos kaikille vastanneille! Suurin osa vastaajista oli tyytyväisiä opetukseen ja asiakaspalveluun; muskarien sisältö ja toiminta sekä asiakaspalvelu ja viestintä saivat molemmat keskimäärin 4,2 tähteä viidestä. Monelle lapselle Jamkids-muskari on selvästi viikon kohokohta ja se on mahtavaa huomata!

Käsittelemme kyselyn kaikki palautteet ja kommentit opettajien kanssa. Muistathan, että palautteita ja toiveita voi aina antaa suoraan opettajalle, missä vaiheessa lukuvuotta tahansa. 

TUTUSTUMISTUNNIT
Järjestämme marras-joulukuussa ilmaisia tutustustumismuskareita. Tutustumaan ovat tervetulleita ilman muuta myös Jamkids-muskarilaisten sisarukset ja kannattaa vinkata tutustumisista myös kavereille. Yli 7–vuotiaille vastaavia tutustumistunteja järjestetään Musiikkikoulu Demon puolella. Vaihtoehtoina on useita eri instrumentteja ja poplaulua, myös aikuisille!

MUSIIKKISIRKUS-LASTENLEVY
Jamkidsin lastenlevy on kovassa käytössä muskareissamme. Se onkin hyvä hankinta myös pukinkonttiin! Levy on myynnissä nettisivuillamme ja sitä saa ostettua myös kaikissa joulukonserteissamme. Jamkids-muskarilaiset saavat levyn alennettuun hintaan 10 eurolla (ovh. 19,90 euroa) jouluun asti. Kuuntele ääninäytteitä ja tee tilaus täällä.

VANHEMPAINTUOKIO
Bändimuskareissa järjestetään sekä syys- että kevätkaudella vanhempaintuokio, jonne vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tuntia ja keskustelemaan opettajan kanssa. Oma opettaja tiedottaa vanhempaintuokion ajankohdan.

JAMKIDSIN UUSI BLOGI
Koulullemme on avattu blogi, jossa kirjoitamme koulumme toimintaan ja musiikin harrastamiseen liittyvistä asioista. Löydät blogin täältä.

Otamme myös mielellämme blogiin kirjoituksia muskarilaisten vanhemmilta, joten jos olet kiinnostunut kirjoittamaan kokemuksistasi Jamkidsissä, otathan yhteyttä: heli.miinin@jamkids.fi

MUSIIKKISIRKUS-LEVY
Tutustus Jamkidsin omaan Musiikkisirkus levyyn täällä ja tilaa levy alennettuun hintaan 15 eurolla.

KOTIHARJOITUKSET
Kotiharjoitukset ovat tärkeä osa bändimuskaria ja ne kuuluvat muskarin hintaan. Kotiharjoitukset jaetaan sähköisesti (sähköpostin liitteenä) kauden alussa. Vihko tehdään lukukausittain, jolloin syyskauden ja kevätkauden tehtävät tulevat erikseen.  Kotiharjoitukset voi myös tilata tulostettuna 5 euron hintaan. Tilaukset sähköpostitse: tilaukset@jamkids.fi.

VAKUUTUS JAMKIDS-TUNTIEN AIKANA
Jamkids-oppilaita ei ole vakuutettu tuntien aikana musiikkikoulun toimesta. Yleensä vapaa-ajan tapaturmavakuutus sisältyy kotivakuutukseen ja näin ollen kaksinkertainen vakuuttaminen on tarpeetonta.

JAMKIDS-MUSKARI OMAAN PÄIVÄKOTIIN
Jamkids järjestää muskareita myös päiväkodeissa*. Kun muskari järjestetään päiväkotipäivän aikana, ei lasta tarvitse kuljettaa harrastukseen enää iltaisin. Lisätietoja päiväkotimuskareista löydät täältä. Jos olet kiinnostunut Jamkids-muskarin järjestämisestä omassa päiväkodissasi, ota yhteyttä: info@jamkids.fi.
* Kaupunkien säännöksissä voi olla rajoitteita. Toimintaa voi järjestää ainakin yksityisissä päiväkodeissa.akie