Ajankohtaista

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODELLE 2020-2021
Lapsen muskaripaikka kannattaa varata ajoissa. Emme voi pitää paikkoja varattuna edellisen lukuvuoden oppilaille, vaan paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Monet ryhmät täyttyvät jo kevään/alkukesän aikana. Lue ohjeet >>> 

KOULULAISET VOIVAT JATKAA HARRASTUSTA DEMOSSA
2013 syntyneet lapset voivat jatkaa harrastusta Musiikkikoulu Demossa. Voit tehdä ilmoittautumisen omilla tunnuksillasi Musiikkikoulu Demon lomakkeella. Saat saman 10% alennuksen myös Demon hinnoista.

Demossa pääsevät soittamaan ja laulamaan kaikki 7 ikävuodesta ylöspäin. Muskarin jälkeen hyvä vaihtoehto on esimerkiksi 7–9-vuotiaiden Soitinstartti-ryhmä, jossa omaa instrumenttia ei tarvitse vielä valita, vaan lukuvuoden aikana tutustutaan moniin eri instrumentteihin. Lisätietoja Demon monipuolisesta opetusvalikoimasta löydät netistä.

KOTIMUSKARIN KESÄSPESIAALIT
Muskarin ei tarvitse unohtua kesän ajaksi! Teimme teille vielä kolmen jakson kesämuskaripaketit, joissa poljetaan villipyörällä hiekkalaatikolle etsimään ötököitä ja tekemään hiekkakakkuja. Kesämuskarissa soitetaan ja lauletaan niin uusia kuin vanhojakin kesälauluja iloisella meiningillä.

3 x kesämuskaripaketti:

  • Valitse vauva- ja taaperomuskari tai bändimuskari – tai vaikka molemmat!
  • Hinta 20 euroa/paketti.
  • Tee tilaus lähettämällä sähköpostia: info@jamkids.fi
  • Saat maksutiedot sähköpostitse. Maksettuasi paketin, lähetämme sinulle uuden salasanan.

DEMON KESÄLEIRIT
Musiikkikoulu Demo järjestää taas tänä kesänä musiikkipainotteisia kesäleirejä koululaisille (8–10v ja 11–13v). Leirejä järjestetään elokuussa Espoossa, Helsingissä, ja Vantaalla. Lisätietoa ja ilmoittautuminen täällä.

TUTUSTUMISTUNNIT
Järjestämme elokuussa ilmaisia tutustustumismuskareita. Tutustumaan ovat tervetulleita ilman muuta myös Jamkids-muskarilaisten sisarukset ja kannattaa vinkata tutustumisista myös kavereille. Yli 7–vuotiaille vastaavia tutustumistunteja järjestetään Musiikkikoulu Demon puolella. Vaihtoehtoina on useita eri instrumentteja ja poplaulua, myös aikuisille!

MUSIIKKISIRKUS-LASTENLEVY
Jamkidsin lastenlevy on kovassa käytössä muskareissamme. Se onkin hyvä hankinta myös pukinkonttiin! Levy on myynnissä nettisivuillamme ja sitä saa ostettua myös kaikissa joulukonserteissamme. Jamkids-muskarilaiset saavat levyn alennettuun hintaan 10 eurolla (ovh. 19,90 euroa) jouluun asti. Kuuntele ääninäytteitä ja tee tilaus täällä.

VANHEMPAINTUOKIO
Bändimuskareissa järjestetään sekä syys- että kevätkaudella vanhempaintuokio, jonne vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tuntia ja keskustelemaan opettajan kanssa. Oma opettaja tiedottaa vanhempaintuokion ajankohdan.

JAMKIDSIN UUSI BLOGI
Koulullemme on avattu blogi, jossa kirjoitamme koulumme toimintaan ja musiikin harrastamiseen liittyvistä asioista. Löydät blogin täältä.

Otamme myös mielellämme blogiin kirjoituksia muskarilaisten vanhemmilta, joten jos olet kiinnostunut kirjoittamaan kokemuksistasi Jamkidsissä, otathan yhteyttä: heli.miinin@jamkids.fi

KOTIHARJOITUKSET
Kotiharjoitukset ovat tärkeä osa bändimuskaria ja ne kuuluvat muskarin hintaan. Kotiharjoitukset jaetaan sähköisesti (sähköpostin liitteenä) kauden alussa. Vihko tehdään lukukausittain, jolloin syyskauden ja kevätkauden tehtävät tulevat erikseen.  Kotiharjoitukset voi myös tilata tulostettuna 5 euron hintaan. Tilaukset sähköpostitse: tilaukset@jamkids.fi.

VAKUUTUS JAMKIDS-TUNTIEN AIKANA
Jamkids-oppilaita ei ole vakuutettu tuntien aikana musiikkikoulun toimesta. Yleensä vapaa-ajan tapaturmavakuutus sisältyy kotivakuutukseen ja näin ollen kaksinkertainen vakuuttaminen on tarpeetonta.

JAMKIDS-MUSKARI OMAAN PÄIVÄKOTIIN
Jamkids järjestää muskareita myös päiväkodeissa*. Kun muskari järjestetään päiväkotipäivän aikana, ei lasta tarvitse kuljettaa harrastukseen enää iltaisin. Lisätietoja päiväkotimuskareista löydät täältä. Jos olet kiinnostunut Jamkids-muskarin järjestämisestä omassa päiväkodissasi, ota yhteyttä: info@jamkids.fi.
* Kaupunkien säännöksissä voi olla rajoitteita. Toimintaa voi järjestää ainakin yksityisissä päiväkodeissa.ak