Ajankohtaista

KEVÄTLUKUKAUDEN VIIMEISET OPETUSKERRAT
Kaikkien opetuspisteiden viimeiset opetuskerrat keväällä 2019 löytyvät täältä. Oma opettaja tiedottaa, jos vielä toukokuun aikana tulee vielä jotain muutoksia. 

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODELLE 2019-2020
Jatkoilmoittautuminen lukuvuodelle 2019-2020 on päättynyt, mutta lomakkeet avautuvat uudelleen toukokuun alussa, 6.5. klo 14.00. Samaan aikaan alkaa ilmoittautuminen myös uusille muskarilaisille, joten oma paikka kannattaa varata ajoissa. Suositut ryhmät täyttyvät nopeasti.  

→ Jatkoilmoittautumislomakkeen löydät täältä: jamkids.eepos.fi
→ Kirjaudu järjestelmään omalla tunnuksella ja salasanalla. 
→ Varaa paikka sopivasta muskarista!

Huom. Jamkids-blogissa on uunituoreet kirjoitukset jokaisen muskarimme tavoitteista ja työtavoista. Kannattaa käydä lukemassa!

KEVÄTKONSERTIT
Konsertti on yksi kevätkauden opetuskerroista 2–6-vuotiailla muskarilaisilla. Kaikki perheenjäsenet ja ystävät ovat tervetulleita katsomaan! Konserttien ajankohdat, paikat ja lisätietoja löydät täältä.

KESÄMUSKARIT
Järjestämme edellisvuosien tapaan myös tänä vuonna kesämuskareita muutamassa opetuspisteessämme. Kertoja on yhteensä 3 ja aloitus toukokuussa viikolla 21. Lisätietoja, hinnat ja aikataulut https://www.jamkids.fi/kesamuskarit/

PUHELIMET MUSKAREISSA
Olemme tehneet yleispäätöksen kieltää puhelinten käytto vauva- ja taaperomuskarien aikaan. Haluamme huomioida tällä kaikkien osallistujien henkilötieto-oikeudet. Toivomme kiellon myös edistävän asioiden sujumista tunneilla. Saimme syyskaudella useita palautteita sitä, että puhelimilla kuvataan kysymättä lupaa muilta osallistujilta ja myös siitä miten puhelin vie välillä vanhemman keskittymisen, eikä lapsi saa tunnilla täyttä huomioita. Opettajan kanssa sovitaan kerrat, jolloin tunnilla voidaan kuvata, niin jokainen saa varmasti talteen myös tärkeät muistot!

JAMKIDSIN UUSI BLOGI
Koulullemme on avattu blogi, jossa kirjoitamme koulumme toimintaan ja musiikin harrastamiseen liittyvistä asioista. Löydät blogin täältä.

Otamme myös mielellämme blogiin kirjoituksia muskarilaisten vanhemmilta, joten jos olet kiinnostunut kirjoittamaan kokemuksistasi Jamkidsissä, otathan yhteyttä: heli.miinin@jamkids.fi

VANHEMPAINTUOKIO
Bändimuskareissa järjestetään sekä syys- että kevätkaudella vanhempaintuokio, jonne vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tuntia ja keskustelemaan opettajan kanssa. Oma opettaja tiedottaa vanhempaintuokion ajankohdan.

SOITINTILAUKSET
Kauttamme saa tilattua kotisoittimia suoraan omalle muskaritunnille. Tilata voi mm. rytmisoittimia, rumpuja, kitaroita sekä tietysti Jamkids t-paitoja, vauvojen bodyja tai Jamkids Musiikkisirkus-levyn. Lisätietoja tilattavista tuotteista löydät täältä Jamkids-myytavattuotteet.

KOTIHARJOITUKSET
Kotiharjoitukset ovat tärkeä osa bändimuskaria ja ne kuuluvat muskarin hintaan. Kotiharjoitukset jaetaan sähköisesti (sähköpostin liitteenä) kauden alussa. Vihko tehdään lukukausittain, jolloin syyskauden ja kevätkauden tehtävät tulevat erikseen.  Kotiharjoitukset voi myös tilata tulostettuna 5 euron hintaan. Tilaukset sähköpostitse: tilaukset@jamkids.fi.

VAKUUTUS JAMKIDS-TUNTIEN AIKANA
Jamkids-oppilaita ei ole vakuutettu tuntien aikana musiikkikoulun toimesta. Yleensä vapaa-ajan tapaturmavakuutus sisältyy kotivakuutukseen ja näin ollen kaksinkertainen vakuuttaminen on tarpeetonta.

JAMKIDS-MUSKARI OMAAN PÄIVÄKOTIIN
Jamkids järjestää muskareita myös päiväkodeissa*. Kun muskari järjestetään päiväkotipäivän aikana, ei lasta tarvitse kuljettaa harrastukseen enää iltaisin. Lisätietoja päiväkotimuskareista löydät täältä. Jos olet kiinnostunut Jamkids-muskarin järjestämisestä omassa päiväkodissasi, ota yhteyttä: info@jamkids.fi.
* Kaupunkien säännöksissä voi olla rajoitteita. Toimintaa voi järjestää ainakin yksityisissä päiväkodeissa.a