Ajankohtaista

SYYSLOMAVIIKON TUNNIT
Tänä syksynä järjestämme muskarit normaalisti myös koulujen syyslomaviikolla 42 (15.-20.10.). Muskareita EI VOIDA järjestää seuraavissa paikoissa:

  • Hertsikan ala-aste, Herttoniemi
  • Pihlajiston ala-aste, Pihlajisto
  • Rudolf Steiner -koulu, Laakso
  • Kartanonrannan koulu, Sundsberg
  • Tapanila – tiistai- ja keskiviikkoillan muskarit

SYYSKAUDEN LASKUAT
Osa muskarilaskuista on jo lähtenyt, osa vielä tulossa. Kaikki laskut lähetetään lokakuun puoleen väliin mennessä, joten jos et saa laskua lokakuun aikana, otathan yhteyttä laskutukseen: laskutus@jamkids.fi, 0400 471 673.

MUSKARIEN PERUUTUKSET
Flunssa kausi on ehtinyt iskeä ja valitettavasti muutamia muskareita on jouduttu perumaan opettajan sairastumisen takia. Kaikki tunnit kuitenkin pidetään kauden aikana. Peruutukset korvataan aina joko jatkamalla kautta pidempään tai järjestämällä ylimääräinen korvauskerta jonain muuna ajankohtana.

VANHEMPAINTUOKIO
Bändimuskareissa järjestetään sekä syys- että kevätkaudella vanhempaintuokio, jonne vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tuntia ja keskustelemaan opettajan kanssa. Oma opettaja tiedottaa vanhempaintuokion ajankohdan.

SOITINTILAUKSET
Kauttamme saa tilattua kotisoittimia suoraan omalle muskaritunnille. Tilata voi mm. rytmisoittimia, rumpuja, kitaroita sekä tietysti Jamkids t-paitoja ja vauvojen bodyja. Lisätietoja tilattavista tuotteista löydät täältä Jamkids-myytavattuotteet.

KOTIHARJOITUKSET
Kotiharjoitukset ovat tärkeä osa Jamkids-muskaria ja ne kuuluvat muskarin hintaan. Kotiharjoitukset jaetaan sähköisesti (sähköpostin liitteenä) kauden alussa. Vihko tehdään lukukausittain, jolloin syyskauden ja kevätkauden tehtävät tulevat erikseen.  Kotiharjoitukset voi myös tilata tulostettuna 5 euron hintaan. Tilaukset sähköpostitse: tilaukset@jamkids.fi.

VAKUUTUS JAMKIDS-TUNTIEN AIKANA
Jamkids-oppilaita ei ole vakuutettu tuntien aikana musiikkikoulun toimesta. Yleensä vapaa-ajan tapaturmavakuutus sisältyy kotivakuutukseen ja näin ollen kaksinkertainen vakuuttaminen on tarpeetonta.

JAMKIDS-MUSKARI OMAAN PÄIVÄKOTIIN
Jamkids järjestää muskareita myös päiväkodeissa*. Kun muskari järjestetään päiväkotipäivän aikana, ei lasta tarvitse kuljettaa harrastukseen enää iltaisin. Lisätietoja päiväkotimuskareista löydät täältä. Jos olet kiinnostunut Jamkids-muskarin järjestämisestä omassa päiväkodissasi, ota yhteyttä: info@jamkids.fi.
* Kaupunkien säännöksissä voi olla rajoitteita. Toimintaa voi järjestää ainakin yksityisissä päiväkodeissa.