Ajankohtaista muskarilaisille

MUSKARISYKSY 
Muskarit alkavat syyskaudella viikolla 35 (ma 30.8. – la 4.9.). 
Lukemalla opetuspistekohtaisen infon löydät oikeaan paikkaan! Oma opettaja on ensimmäisellä kerralla ovella tai aulassa vastassa.

MUSKARIVUOSI 
Syyslukukaudella on 13 ja kevätlukukaudella 15 opetuskertaa. Lisäksi 2–6-vuotiaiden muskareissa yksi opetuskerta on yhteinen esiintyminen sekä kevät- että syyslukukaudella. Syyslukukauden 2021 konserttien toteutustavasta tiedotetaan lokakuun loppuun mennessä.

Huomaathan, että ilmoittautuminen koskee koko lukuvuotta. Kevätlukukauden opetus alkaa tammikuussa loppiaisen jälkeen viikolla 2.  Kevätlukukauden voi halutessaan perua 12.12. mennessä Eepos-järjestelmässä. 

Hygienia ja toimenpiteet muskaritunneilla

Voimassa olevien suositusten mukaisesti muskaritunneille osallistuvat aikuiset käyttävät kasvomaskia opetus- ja odotustiloissa. Sama suositus koskee muskarista lasta hakevia aikuisia. Opettajilla on käytössä kasvomaskit. 

Kaikki yhteiskäytössä olevat soittimet ja tarvikkeet desinfioidaan tuntien välissä. Yhteiskäyttöön kiinnitetään aikaisempaa enemmän huomioita etteivät samat soittimet siirtyisi lapselta toiselle. Suosittelemme myös, että vanhemmat hankkivat ainakin pienemmille lapsille omat rytmisoittimet, jolloin muskarin kapuloita ja marakasseja ei tarvitse käyttää tunneilla.

Opettajamme huolehtivat omasta käsihygieniastaan ja muistuttavat vanhempia siitä, että lapsen kädet tulee olla kunnolla pestynä juuri ennen muskaria. Lisäksi lähikontakteja tullaan tunneilla vähentämään (mm. ei käsistä pitämistä tai piirileikkejä). 

Muistutamme siitä, että lasta jolla on sairastumiseen viittaavia oireita (yskä, nuha, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky) ei saa tuoda muskariin. Myös lasta tuovan aikuisen on oltava oireeton. 

JAMKIDS-VANHEMPIEN OMA FACEBOOK-RYHMÄ 
Liity mukaan Jammari-vanhempien Facebook-ryhmään, jossa on tarkoituksena keskustella, vaihtaa ajatuksia ja ideoita sekä yhdessä kehittää Jamkids-muskareita. Ilmoitamme ryhmässä myös tulevista tapahtumista, kilpailuista ja muusta muskareihin liittyvästä. Klikkaa tästä Jamkids-ryhmään👍 

VANHEMPAINTUOKIOT*
Bändimuskareissa järjestetään sekä syys- että kevätkaudella vanhempaintuokio, jonne vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan tuntia ja keskustelemaan opettajan kanssa. Oma opettaja tiedottaa vanhempaintuokion ajankohdan.

* Seuraamme epidemiatilannetta. Oma opettaja tiedottaa pidetäänkö vanhempaintuokiot myöhemmin syyskauden aikana

MUSIIKKISIRKUS-LASTENLEVY
Jamkidsin lastenlevy on kovassa käytössä muskareissamme. Se onkin hyvä hankinta myös lahjaksi! Levy on myynnissä nettisivuillamme ja sitä saa ostettua myös kaikissa konserteissamme. Jamkids-muskarilaiset saavat levyn alennettuun hintaan 10 eurolla (ovh. 19,90 euroa). Kuuntele ääninäytteitä ja tee tilaus täällä.

JAMKIDSIN BLOGI
Koulullemme on avattu blogi, jossa kirjoitamme koulumme toimintaan ja musiikin harrastamiseen liittyvistä asioista. Löydät blogin täältä.

Otamme myös mielellämme blogiin kirjoituksia muskarilaisten vanhemmilta, joten jos olet kiinnostunut kirjoittamaan kokemuksistasi Jamkidsissä, otathan yhteyttä: heli.miinin@jamkids.fi

KOTIHARJOITUKSET
Kotiharjoitukset ovat tärkeä osa bändimuskaria ja ne kuuluvat muskarin hintaan. Kotiharjoitukset jaetaan sähköisesti (sähköpostin liitteenä) kauden alussa. Vihko tehdään lukukausittain, jolloin syyskauden ja kevätkauden tehtävät tulevat erikseen.  Kotiharjoitukset voi myös tilata tulostettuna 5 euron hintaan. Tilaukset sähköpostitse: tilaukset@jamkids.fi 

VAKUUTUS JAMKIDS-TUNTIEN AIKANA
Jamkids-oppilaita ei ole vakuutettu tuntien aikana musiikkikoulun toimesta. Yleensä vapaa-ajan tapaturmavakuutus sisältyy kotivakuutukseen ja näin ollen kaksinkertainen vakuuttaminen on tarpeetonta.

JAMKIDS-MUSKARI OMAAN PÄIVÄKOTIIN
Jamkids järjestää muskareita myös päiväkodeissa*. Kun muskari järjestetään päiväkotipäivän aikana, ei lasta tarvitse kuljettaa harrastukseen enää iltaisin. Lisätietoja päiväkotimuskareista löydät täältä. Jos olet kiinnostunut Jamkids-muskarin järjestämisestä omassa päiväkodissasi, ota yhteyttä: info@jamkids.fi.
* Kaupunkien säännöksissä voi olla rajoitteita. Toimintaa voi järjestää ainakin yksityisissä päiväkodeissa.