Hinnat

SYKSY 2021 – KEVÄT 2022

MUSKARIT Syys Kevät
30 min muskari
115€
129€
syksy 13 krt / kevät 15 krt
45 min muskari *
195€
219€
syksy 14 krt / kevät 16 krt
- Sisarusmuskarissa alle 2–vuotias sisarus 50€/kausi (Huom! Muista varata paikka myös sisarukselle.)

* 2–3-vuotiaiden taaperomuskareiden ja bändimuskareiden kauteen sisältyy konsertti, joka on yksi opetuskerroista syksyllä ja keväällä.

Ryhmien minimikoko on 5.

Ilmoittautuminen on sitova ja koskee koko lukuvuotta.
Katso
peruutusehdot alla.

Muskariin voi tulla kokeilemaan yhden kerran, jos ryhmässä on lukukauden alettua vielä tilaa. Sovithan kokeilukerran ennakkoon toimistomme kanssa. Veloitamme kokeilusta kertamaksun. Ennakkoilmoittautumiset ovat aina sitovia.

Otamme uusia muskarilaisia myös kesken lukuvuoden, jos ryhmässä on tilaa. Tällöin hinta määräytyy jäljellä olevien kertojen mukaan.

  • Lukukausimaksut laskutetaan lukukausittain. Mikäli laskua ei makseta, voidaan oppilaspaikka perua.
  • Lisätietoja: laskutus@jamkids.fi
  • Sisaralennus on 10% ja se annetaan toiselle sisarukselle edullisemmasta lukukausimaksusta. Alennus ei koske lyhytkursseja eikä päiväkotimuskareita.
  • Alennus kahden viikottaisen tunnin lukukausimaksusta on 10%. Alennus annetaan edullisemmasta lukukausimaksusta. Alennus ei koske lyhytkursseja.
  • Ei kahta alennusta per oppilas.

Huomioithan, että ilmoittautumiset ovat sitovia ja koskevat koko lukuvuotta kerrallaan. Mahdollinen oppilaspaikan peruutus on tehtävä kirjallisesti viimeistään neljä viikkoa ennen lukukauden alkua Eepos-järjestelmän kautta.

Mikäli oppilaspaikka perutaan alle neljä viikkoa ennen lukukauden alkua, peritään lukukausimaksusta puolet. Jos oppilaspaikka perutaan lukukauden jo alettua tai kesken lukukauden, lukukausimaksu peritään kokonaan eikä käymättä jääneitä tunteja korvata. Pidemmissä sairas- ym. erikoistapauksissa korvauksesta neuvotellaan aina erikseen ja etukäteen.