Hinnat

SYKSY 2020 – KEVÄT 2021

MUSKARIT Syys Kevät
30 min muskari
125€
145€
45 min muskari
205€
230€
- 30 min muskari = vauvat ja 1–vuotiaat taaperot, 14/16 kertaa kaudessa

- Sisarusmuskarissa alle 2–vuotias sisarus 50€/kausi (Huom! Muista varata paikka myös sisarukselle.)

Opetuskertoja on syyslukukaudella 15 ja kevätlukukaudella 17. Yhteinen konsertti on yksi opetuskerroista syksyllä ja keväällä. Poikkeuksena vauvamuskarit ja 1–vuotiaiden taaperomuskarit, joissa konsertit eivät kuulu opetukseen.

Kevätlukukausi 2021 alkaa 11. tammikuuta 2021.

Ilmoittautuminen on sitova ja koskee koko lukuvuotta.
Katso
peruutusehdot alla.

Muskariin voi tulla kokeilemaan yhden kerran, jos ryhmässä on lukukauden alettua vielä tilaa. Sovithan kokeilukerran ennakkoon toimistomme kanssa. Veloitamme kokeilusta kertamaksun. Ennakkoilmoittautumiset ovat aina sitovia.

Ryhmien minimikoko on 5 ja maksimi 8 (väliaikaisesti syksyn 2020 poikkeustilanteessa). Otamme uusia muskarilaisia myös kesken lukuvuoden, jos ryhmässä on tilaa. Tällöin hinta määräytyy jäljellä olevien kertojen mukaan.

  • Lukukausimaksut laskutetaan lukukausittain. Mikäli laskua ei makseta, voidaan oppilaspaikka perua.
  • Lisätietoja: laskutus@jamkids.fi
  • Sisaralennus on 10% ja se annetaan toiselle sisarukselle edullisemmasta lukukausimaksusta. Alennus ei koske lyhytkursseja eikä päiväkotimuskareita.
  • Alennus kahden viikottaisen tunnin lukukausimaksusta on 10%. Alennus annetaan edullisemmasta lukukausimaksusta. Alennus ei koske lyhytkursseja.
  • Ei kahta alennusta per oppilas.

Huomioithan, että ilmoittautumiset ovat sitovia ja koskevat koko lukuvuotta kerrallaan. Mahdollinen oppilaspaikan peruutus on tehtävä kirjallisesti viimeistään neljä viikkoa ennen lukukauden alkua (ilmoittautuminen@jamkids.fi). Syyslukukauden 2019 viimeinen peruutuspäivä on 26.7.2020 ja kevätlukukauden 2020 6.12.2020.

Mikäli oppilaspaikka perutaan alle neljä viikkoa ennen lukukauden alkua, peritään lukukausimaksusta puolet. Jos oppilaspaikka perutaan lukukauden jo alettua tai kesken lukukauden, lukukausimaksu peritään kokonaan eikä käymättä jääneitä tunteja korvata. Pidemmissä sairas- ym. erikoistapauksissa korvauksesta neuvotellaan aina erikseen ja etukäteen.