Musiikkisirkus -lastenlevy

Jamkidsin lastenlevy yhdistää laulut ja leikit! 

Levy on täynnä iloista ja vauhdikasta koko perheen musiikkia; tuttuja kappaleita Jamkids-muskareista, kuten Masa Mustekala ja Avaruusmies Nolla, sekä täysin uusia lauluja. Solistina levyllä on Club for Fivesta tuttu Maija Sariola.

Haluamme tuoda koteihin mukavia, perheen yhteisiä musiikkituokioita. Levyyn kuuluu leikkivihko, jossa on leikkiohje jokaiseen kappaleeseen. Leikkien avulla kuuntelu muuttuu iloiseksi musisoinniksi. Toivomme levyn tuovan paljon musiikin iloa koko perheelle!

Levy on joulutarjouksessa 17.12. asti 15,00 euroa.

Musiikkisirkus-levyn traileri:

Kuuntele otteita Musiikkisirkus-levyltä:

Penni Pingviini, Musta kissa, valkea kissa, Lonkerosalsa, Taikuri:

Hiiriorkesteri, Pupublues, Moporalli, Lenny Avaruusterrieri:

TILAA MUSIIKKISIRKUS -LASTENLEVY

Joulutarjous 17.12. asti 15,00 euroa (norm. 19,90 euroa, sis. CD:n ja leikkiohjeet).

Toimitamme levyt Jamkids-muskariin tai Demon oppitunneille ilman lisämaksua. Muut tilaukset postitetaan, jolloin hintaan lisätään postimaksu (3,5 euroa/levy). Levyn voi myös noutaa Jätkäsaaren toimistoltamme erikseen sovittaessa (Saukonpaadenranta 4 I).

Tilauslomake | Musiikkisirkus-CD

TIETOSUOJA:

Lomakkeelle täytettyjä henkilötietoja käytetään siihen, että asiakaspalvelu pystyy käsittelemään tilauksen ja lähettämään Jamkids Musiikkisirkus -levyn. Tarvittaessa tiedot välitetään eteenpäin koulun sisällä. Henkilötiedot poistetaan lomakerekisteristä vähintään kerran vuodessa.

Tilaamalla uutiskirjeen annat meille luvan siirtää henkilötietosi markkinointirekisteriimme, jota käytämme musiikkikoulumme markkinointitarkoituksiin. Tietosuojasi on meille tärkeä asia emmekä jaa tietojasi kolmansien osapuolien kanssa. Voit milloin tahansa päivittää tai peruuttaa uutiskirjetilauksesi uutiskirjeissämme olevan linkin kautta. Lue lisää markkinoinnin tietosuojakäytännöstämme. Jos sinulla on kysymyksiä tai ongelmia, ota meihin yhteyttä (info@jamkids.fi).