Tietoa meistä

opet Yhteystiedot

Yhteydenottolomake

Opettajat

Jamkids on ylpeästi yksityinen musiikkikoulu, joka toimii pääkaupunkiseudulla yhteensä 15 toimipisteessä. Pikkumuskarilaisia on mukana toiminnassa jo useita satoja.

Mielestämme ihan jokainen voi nauttia musiikin tekemisestä. Tavoitteenamme on tarjota lapsiperheille moderni ja laadukas musiikkiharrastus, jossa lapsi saa oppimisen ohella paljon iloa ja elämyksiä.

Jamkids Musiikkikoulun toimintaa järjestää Jamkicks Oy. Yritys on perustettu keväällä 2009 ja sen kolmesta henkilöosakkaasta kaksi myös työskentelee yrityksessä päätoimisesti. Yritys vastaa myös Musiikkikoulu Demon toiminnasta. Demossa musiikkia opiskelevat koululaiset, nuoret ja aikuiset. Yrityksen tavoitteena ei ole voiton maksimointi, vaan opetuksen ja toiminnan jatkuva kehittäminen.

Opettajamme ovat musiikin ja kasvatuksen ammattilaisia. Suunnittelemme opetusta yhteistyössä, jolloin muskarien tavoitteista ja ohjelmistosta vastaa ryhmä musiikin ja kasvatuksen ammattilaisia. Jokainen opettaja suunnittelee tuntinsa samoja tavoitteita ja sisältöjä käyttäen, omille ryhmilleen sopiviksi.

Jamkids muskareita varten sävelletyt kappaleet sekä omat lorut, leikit ja kuvitukset tekevät opetuksesta kokonaisvaltaisempaa. Rytmitaustat luovat meininkiä ja lisäävät eloa yhteissoittoon.