Päiväkotimuskari, hinnasto lv. 2017-2018

Päiväkotimuskarien hinnat riippuvat muskarin kestosta ja lapsiryhmän koosta. Muskarien kestot sovitaan päiväkodin kanssa ja ryhmät muodostetaan elokuussa ilmoittautumisten perusteella.

Hinta sisältää yhden kauden (syys tai kevät) muskarit, yhteensä 14 kertaa. Laskut lähetetään kotiin aina kauden alussa.

 RYHMÄN KOKO (minimi)    30min 45min    
6  125  175     
8  95  135         
10  75  110     

Kysy myös yksityisopetusta! Monessa päiväkodissa voimme järjestää esim. pianonsoiton yksityistunteja. Hinnat 14 krt: 20 min. yksityistunti: 300 euroa, 30 min. paritunti: 225 euroa. Lisätietoja: info@jamkids.fi.

Huomioithan, että ilmoittautumiset ovat sitovia ja koskevat koko lukuvuotta kerrallaan. Mahdollinen muskarin peruutus on tehtävä kirjallisesti viimeistään neljä viikkoa ennen lukukauden alkua (info@jamkids.fi). Syyslukukauden 2017 viimeinen peruutuspäivä on 30.7.2017 ja kevätlukukauden 2018 viimeinen peruutuspäivä 5.12.2017.

Mikäli paikka perutaan alle neljä viikkoa ennen lukukauden alkua, peritään lukukausimaksusta puolet. Jos opetuspaikka perutaan lukukauden jo alettua tai kesken lukukauden, lukukausimaksu peritään kokonaan eikä käymättä jääneitä tunteja korvata. Sairas- ym. erikoistapauksissa korvauksesta neuvotellaan aina erikseen.

Ryhmät muodostetaan elokuussa ennen muskarin alkua yhdessä päiväkodin henkilökunnan kanssa. Uusia oppilaita otetaan myös kesken lukuvuoden, jos ryhmässä on tilaa. Hinta määräytyy jäljellä olevien opetuskertojen mukaan.

Oppitunnit pidetään pääsääntöisesti sovittuun aikaan säännöllisen viikoittaisen lukujärjestyksen mukaisesti. Mahdollisena poikkeuksena esim. opettajan sairastumisen tai pyhäpäivien takia pidettävät tuntien korvaukset, jotka voidaan pitää myös toisena ajankohtana. Oppilaan omia poissaoloja (matkan, sairastumisen tms. takia) ei korvata eikä hyvitetä lukukausimaksuista.