Kertamuskarit

Tule hakemaan iloinen musiikkielämys kertamuskarista!

Kertamuskarissa soitetaan, lauletaan, rytmitellään, leikitään, lorutellaan, kuunnellaan ja pidetään hauskaa. Toimintaa ja sisältöä muokataan osallistujien mukaan. Tärkeintä on iloinen yhdessä musisointi. Jokaisella kerralla on oma teema, jonka mukaan sisältö rakennetaan. Tervetulleita ovat kaikki alle kouluikäiset lapset (0-6-vuotiaat) vanhempineen.

Kertamuskariin ilmoittaudutaan jokaiselle kerralle erikseen. Sinun ei siis tarvitse sitoutua koko lukukaudeksi, vaan voit tulla mukaan silloin kun sinulle ja lapsellesi sopii. Muskari maksetaan ennakkoon, viime hetken ilmoittautujat voivat ottaa mukaan tasarahan. Hinta on 10 euroa/kerta (sisarukset -1 eur).

Keväällä 2018 kertamuskareita järjestettiin  Espoon Leppävaarassa, Helsingin Tapanilassa sekä Vantaan Myyrmäessä. Kertamuskarit saivat joka paikassa todella hyvän vastaanoton, joten syksyllä 2018 toimintaa laajennetaan uusiin paikkoihin.

Lukuvuoden 2018-2019 kertamuskarien paikat, aikataulut ja teemat julkaistaan elokuun lopussa. Samalla avataan myös ilmoittautuminen.