Tärkeitä asioita

KÄYTÄNNÖN ASIOITA

Ulkovaatteet ja kengät jätetään luokan ulkopuolella tai aulassa oleviin naulakoihin. Suositeltavaa on, että oppilailla on sisätossut mukana. Huolehdittehan, että lapset ovat käyneet wc:ssä ja pesseet kätensä ennen tunnin alkamista.

Toivomme, että lapset tuodaan muskariin ajoissa ja haetaan myös pois täsmällisesti.
Huom! Haettehan muskarilaisen luokan ovelta asti. Opettaja ei voi päästää muskarilaisia lähtemään ilman hakijaa.

TIEDOTUS

Ajankohtaisista asioista tiedotetaan koteihin sähköpostitse muutaman kerran kaudessa. Myös oma opettaja tiedottaa tärkeistä asioista sähköpostilla. 

Tuntien äkillisistä perumisista tiedotamme tekstiviestillä. Muistathan siis päivittää omat yhteystietosi niiden muuttuessa!

LASKUTUS

Lukukausimaksusta lähetetään lasku kotiosoitteeseen kauden alussa. Laskun voi halutessaan maksaa kahdessa erässä. Laskuihin liittyvissä kysymyksissä voi ottaa yhteyttä sähköpostitse: laskutus@jamkids.fi.

MUSKARIN PERUMINEN

Opettajan sairastuessa pyrimme ensisijaisesti järjestämään sijaisen. Jos tunti joudutaan perumaan, korvataan se joko erikseen sovittavalla kerralla tai jatkamalla lukukauden opetusta pidempään.

POISSAOLOT

Lapsen poissaolosta on hyvä ilmoittaa opettajalle etukäteen joko edellisellä tunnilla tai sähköpostitse. Musiikkioppilaitosten yleisen käytännön mukaan oppilaan poissaoloja ei korvata.

PERUUTUSEHDOT

Huomaathan, että ilmoittautuminen koskee koko lukuvuotta. Kevätkauden voi halutessaan perua 9.12. mennessä. Tämän jälkeen perutusta kevään opetuksesta veloitamme puolet lukukausimaksusta. Mikäli muskaripaikka perutaan lukukauden jo alettua, lukukausimaksu peritään kokonaan.

VAKUUTUS MUSKARIEN AIKANA

Jamkids-muskarilaisia ei ole vakuutettu tuntien aikana musiikkikoulun toimesta. Yleensä perheen vapaa-ajan tapaturmavakuutus sisältyy kotivakuutukseen, joten kaksinkertainen vakuuttaminen on tarpeetonta. Huolehdithan lapsesi vapaa-ajan vakuutuksesta.

MYYTÄVÄT TUOTTEET

Jamkidsin kautta saat hankittua kotiin soittimia: rytmisoittimia, kitaroita, djembe-rumpuja jne. sekä t-paitoja ja muita tarvikkeita. Myytävät tuotteet pdf-tiedostona: Jamkids-myytavattuotteet_S16.