Opetuspisteinfo

ESPOO

Espoon keskus, Lagstads skola (Espoonkatu 7)
Sisäänkäynti tapahtuu koulun pääovesta. Tunnit pidetään musiikkiluokassa (musiksal), joka sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla.

Latokaski, 
Kantokasken koulu (Kaskisavu 4)
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta, joka on sisäpihan puolella. Tunnit pidetään alakerran luokkahuoneessa 125. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla.

Leppävaara, Ruusutorpan koulu (Leppävaarankatu 24)
Sisäänkäynti tapahtuu Leppävaarankadun puolelta, toisesta pääovesta, joka on väriltään oranssi. Ovi sijaitsee parkkipaikkojen vieressä. Tunnit pidetään pääosin näyttämöluokassa, sisääntuloaulasta oikealle. Keskiviikkoillan tunnit pidetään poikkeuksellisesti musiikkiluokassa D334. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla.

Nöykkiö, Martinkallion koulu (Martinkallio 2)
Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla.

Tapiola, Niittykummun koulu (Niittyportti 3) *tilapäinen koulu
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla.
* Ilmoitamme heti, kun tiedämme milloin pääsemme siirtymään takaisin Jousenkaaren koululle.

HELSINKI

Herttoniemi, Hertsikan ala-asteen koulu (Ahmatie 1).
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta, joka on pihan puolella ja muskarit pidetään luokassa C107. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla.

Jätkäsaari, Koulun oma toimitila (Saukonpaadenranta 4G)
Sisäänkäynti tapahtuu Länsisatamankadun puolelta, raitiovaunu 8:n pysäkin kohdalta. Lastenvaunut jätetään oven ulkopuolelle katokseen.

Kannelmäki, päiväkoti Les Galopins (Hanuripolku 3)
Sisäänkäynti tapahtuu vasemman puoleisesta ovesta. Tunnit pidetään päiväkodin salissa. Aulatila toimii odotustilana, mutta päiväkodin muut tilat eivät ole käytössämme.

Laakso, Helsingin Rudolf Steiner -koulu (Lehtikuusentie 6)
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta. Tunnit pidetään musiikkiluokassa. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla.

Tapanila, Tapanilan Urheilukeskus (Hiidenkiventie 21)
Sisäänkäynti tapahtuu Erätalon pääovesta, josta on myös käynti kirjastoon. Tunnit pidetään toisen kerroksen luokassamme.

Viikki, Asukastalo Lava, (Biologinkatu 5)
Sisäänkäynti tapahtuu pääovesta. Tunnit pidetään asukastalon salissa.

KIRKKONUMMI

Sundsberg, Kartanonrannan koulu (Kartanonkuja 1)
Sisäänkäynti tapahtuu koulun pääovesta. Tunnit pidetään ensimmäisen kerroksen musiikkiluokassa. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla. Muutamia asioita koulun käyttöön liittyen:
Lastenvaunut jätetään ulos katokseen muskarituntien ajaksi. Muskarin odotustilana toimii koulun aulatila. Huomaattehan, että alakerran käytävän varrella sijaitsevat koulun toimistotilat, joissa henkilökunta työskentelee myös iltaisin, jopa klo 18 saakka. Käytävällä ei tämän vuoksi saa juosta eikä metelöidä. Koulu on pyytänyt lisäksi muistuttamaan, että koulun parkkipaikka on yksisuuntainen. Erityistä varovaisuutta tarvitaan etenkin iltapäivällä ja alkuillasta, jolloin liikenne on vilkasta.  

VANTAA

Myyrmäki, Uomarinteen koulu (Uomarinne 2)
Sisäänkäynti tapahtuu koulun pääovesta. Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla.  

Tikkurila, Jokiniemen koulu (Valkoisenlähteentie 51)
Sisäänkäynti tapahtuu yläkoulun (punatiilinen rakennus) ovesta A. Tunnit pidetään koulun musiikkiluokassa. Oma opettaja on koulun aulassa vastassa kauden ensimmäisellä kerralla.