Konsertit

Konsertit ovat tärkeä osa Jamkids-muskareita. Konsertti onkin 2–6-vuotiaiden muskareissa yksi kauden opetuskerta sekä syys- että kevätlukukaudella. Vauva- ja Taaperomuskareiden (30 min.) kauteen konsertti ei kuulu, mutta perheet ovat tervetulleita katsomaan ja kuuntelemaan.

JOULUKONSERTIT 2017

Konserttipaikalle on hyvä tulla ajoissa, puoli tuntia ennen konserttia. Esitykset käydään lasten kanssa läpi ennen konserttia. Vanhemmat odottavat sen aikaa salin ulkopuolella. Taaperomuskarilaiset tulevat harjoitukseen tietysti aikuisen kanssa. Lasten soittimet myös viritetään ennen konserttia.

Mukaan tarvitsee oman soittimen (kantele/djembe/kitara), jouluisen asun tai Jamkids-paidan sekä iloisen mielen! Jos omaa soitinta ei ole, konserttipaikalta saa lainasoittimen. Huom! Jos tuotte oman soittimen, merkitsettehän siihen lapsen nimen ettei soitin sekoitu koulun soittimiin.

JAMKIDS-JOULUKONSERTIT

2.12. lauantai – Ruusutorpan koulun auditorio (Leppävaarankatu 24, 02600 Espoo)
klo 13.00 Leppävaaran muskarilaiset
klo 15.00 Espoon keskuksen, Latokasken ja Myyrmäen muskarilaiset 

2.12 lauantai – Helsingin Rudolf Steiner -koulun sali (Lehtikuusentie 6, 00270 Helsinki)
klo 13.00 Jätkäsaaren ja Kalasataman muskarilaiset
klo 15.00 Herttoniemen, Kannelmäen ja Laakson muskarilaiset 

11.12. maanantai – Saunalahden koulun ruokala (Brinkinmäentie 1, 02330 Espoo)
18.00 Kirkkonummen, Niittykummun, Saunalahden ja Tapiolan muskarilaiset

14.12. torstai – Tikkurilan lukion auditorio (Valkoisenlähteentie 53, 01370 Vantaa)
klo 18.00 Myllykylän, Tapanilan ja Tikkurilan muskarilaiset


KONSERTEISSA MYYNNISSÄ OLEVAT TUOTTEET

Kaikissa konserteissa on myytävänä Jamkids Musiikkisirkus-levyä ja joissakin konserteissa myös muita tuotteita. Mikäli haluatte tilata soittimia tai Jamkids-tuotteita (t-paitoja, bodyja, plektroja, rytmisoittimia), voitte tehdä tilauksen etukäteen tilaukset@jamkids.fi ja tilaamanne tuotteet toimitetaan konserttiin.
Huom! Soitintilaukset tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen konserttia.

JOULUPUU-KERÄYS

Olemme perinteiseen tapaan mukana Joulupuu-keräyksessä. Sinä voit osallistua keräykseen helposti – tuomalla lahjan Jamkids-konserttiin. Me toimitamme lahjat eteenpäin. Joulupuun nettisivuilta löydät ohjeet ja vinkkejä lahjoihin.

Lahjojen tulee olla uusia ja valmiiksi paketoituja. Kiinnitä paketin päälle narulla lappu, josta ilmenee lahjansaajan sukupuoli, ikähaitari sekä mitä lahja sisältää. Mikäli lahja sopii sekä pojalle että tytölle, voi sen mainita pakettikortissa. Näillä tiedoilla lahja osataan ohjata sopivalle lapselle.