Ajankohtaista

TALVILOMA
Koulumme lomailee helmikuussa viikolla 8 (19.-24.2.). Muistathan, ettei muskareita pidetä lomaviikolla!
 
DEMON TALVILOMAKURSSIT
Talvilomaviikolla järjestetään koululaisille erilaisia kahden tunnin kursseja Jätkäsaaressa, Tapanilassa sekä Lohjalla. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Demon nettisivuilla. Jamkids-muskarilaisten perheenjäsenet saavat kurssit alennettuun hintaan (á 25 euroa).
 
KEVÄTLUKUKAUDEN LASKU
Suurin osa kevätkauden laskuista on lähtenyt postin välityksellä. Loput lähetetään ensi viikolla. Maksun saajana on Jamkicks Oy.  Otathan yhteyttä laskutus@jamkids.fi, jos lasku ei lähiviikkoina tipahda postilaatikosta.

SOITINTILAUKSET
Kauttamme saa tilattua kotisoittimia suoraan omalle muskaritunnille. Tilata voi mm. rytmisoittimia, rumpuja, kitaroita sekä tietysti Jamkids t-paitoja ja vauvojen bodyja. Kauden aikana tehdään muutama soitintilaus koostetusti. Lisätietoja tilattavista tuotteista löydät täältä Jamkids-myytavattuotteet.

VIIKON VINKIT FACEBOOKISSA
Olethan huomannut, että julkaisemme Facebookissa kerran viikossa kivan kotimusisointivinkin. Kannattaa käydä katsomassa Facebook-sivumme: www.facebook.fi/JamkidsFinland

KOTIHARJOITUKSET
Kotiharjoitukset ovat tärkeä osa Jamkids-muskaria ja ne kuuluvat muskarin hintaan. Kotiharjoitukset jaetaan sähköisesti (sähköpostin liitteenä) kauden alussa. Vihko tehdään lukukausittain, jolloin syyskauden ja kevätkauden tehtävät tulevat erikseen.  Kotiharjoitukset voi myös tilata tulostettuna 5 euron hintaan. Tilaukset sähköpostitse: tilaukset@jamkids.fi.

VAKUUTUS JAMKIDS-TUNTIEN AIKANA
Jamkids-oppilaita ei ole vakuutettu tuntien aikana musiikkikoulun toimesta. Yleensä vapaa-ajan tapaturmavakuutus sisältyy kotivakuutukseen ja näin ollen kaksinkertainen vakuuttaminen on tarpeetonta.

JAMKIDS-MUSKARI OMAAN PÄIVÄKOTIIN
Jamkids järjestää muskareita myös päiväkodeissa*. Kun muskari järjestetään päiväkotipäivän aikana, ei lasta tarvitse kuljettaa harrastukseen enää iltaisin. Lisätietoja päiväkotimuskareista löydät täältä. Jos olet kiinnostunut Jamkids-muskarin järjestämisestä omassa päiväkodissasi, ota yhteyttä: info@jamkids.fi.
* Kaupunkien säännöksissä voi olla rajoitteita. Toimintaa voi järjestää ainakin yksityisissä päiväkodeissa.