Ajankohtaista

PÄÄSIÄISLOMA
Jamkids lomailee pääsiäisenä to. maaliskuuta – ma 2. huhtikuuta. Kiirastorstain muskareita ei pääosin pidetä, lukuunottamatta Helsingissä Jätkäsaaren, Laakson ja Kalasataman toimipisteitä, joissa muskarit pidetään normaalistii.

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODELLE 2018-2019
Ilmoittautuminen seuraavan lukuvuoden muskareihin alkaa ennakkoon nykyisille oppilaillemme pääsiäisen jälkeen 4.4.2018 Eepos-järjestelmän kautta. Huoltajat saavat tunnukset järjestelmään sähköpostitse. Lapsen paikka kannattaa varata ajoissa, sillä viime vuonna osa ryhmistä täyttyi jo ennakkoilmoittautumisaikana. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 19.4.2018. Toukokuun alussa ilmoittautuminen aukeaa uusille oppilaille ja sen jälkeen suosituimmat ryhmät täyttyvät nopeasti.

KEVÄTKONSERTIT
Jamkids-konserteissa esiintyvät Jamkids-oppilaat opettajineen. Konsertti on yksi kevätkauden opetuskerroista 2–6-vuotiailla muskarilaisilla. Kaikki perheenjäsenet ja ystävät ovat tervetulleita katsomaan! Samoin vauva- ja taaperoperheet ovat tervetulleita yleisöön. Lähetämme konserteista oman infokirjeen huhtikuussa. Konserttien ajat ja paikat löydät täältä.

MUSIIKKIKOULU DEMON KESÄLEIRIT
Olethan jo varannut kesäleiripaikan koululaiselle? Musiikkikoulu Demo järjestää musiikkipainotteisia päiväleirejä 8–14-vuotiaille koululaisille Espoossa, Helsingissä, Vantaalla ja Lohjalla. Saat S-etukortilla 10 euron alennuksen 15.4. asti. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Demon nettisivuilla.

SOITINTILAUKSET
Kauttamme saa tilattua kotisoittimia suoraan omalle muskaritunnille. Tilata voi mm. rytmisoittimia, rumpuja, kitaroita sekä tietysti Jamkids t-paitoja ja vauvojen bodyja. Kauden aikana tehdään muutama soitintilaus koostetusti. Lisätietoja tilattavista tuotteista löydät täältä Jamkids-myytavattuotteet.

KOTIHARJOITUKSET
Kotiharjoitukset ovat tärkeä osa Jamkids-muskaria ja ne kuuluvat muskarin hintaan. Kotiharjoitukset jaetaan sähköisesti (sähköpostin liitteenä) kauden alussa. Vihko tehdään lukukausittain, jolloin syyskauden ja kevätkauden tehtävät tulevat erikseen.  Kotiharjoitukset voi myös tilata tulostettuna 5 euron hintaan. Tilaukset sähköpostitse: tilaukset@jamkids.fi.

VAKUUTUS JAMKIDS-TUNTIEN AIKANA
Jamkids-oppilaita ei ole vakuutettu tuntien aikana musiikkikoulun toimesta. Yleensä vapaa-ajan tapaturmavakuutus sisältyy kotivakuutukseen ja näin ollen kaksinkertainen vakuuttaminen on tarpeetonta.

JAMKIDS-MUSKARI OMAAN PÄIVÄKOTIIN
Jamkids järjestää muskareita myös päiväkodeissa*. Kun muskari järjestetään päiväkotipäivän aikana, ei lasta tarvitse kuljettaa harrastukseen enää iltaisin. Lisätietoja päiväkotimuskareista löydät täältä. Jos olet kiinnostunut Jamkids-muskarin järjestämisestä omassa päiväkodissasi, ota yhteyttä: info@jamkids.fi.
* Kaupunkien säännöksissä voi olla rajoitteita. Toimintaa voi järjestää ainakin yksityisissä päiväkodeissa.