Ajankohtaista

SYKSYN MUSKARIT
Syksyn muskarit alkavat kaikissa toimipisteissä elo-syyskuun vaihteessa viikolla 35, ellei toisin ilmoiteta.

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODELLE 2017–2018
Ilmoittautuminen seuraavan lukuvuoden muskareihin alkaa nykyisille oppilaillemme ennakkoon ensi maanantaina 3.4.2017 Eepos-järjestelmän kautta. Huoltajat saavat tunnukset järjestelmään sähköpostitse samana päivänä. Varaamalla paikan 23.4. mennessä varmistat paikkasi toivotussa ryhmässä. Toukokuun alussa ilmoittautuminen aukeaa uusille oppilaille ja suosituimmat ryhmät täyttyvät nopeasti. 

KEVÄÄN MUSKAREILLE JATKOA
Järjestämme tänä vuonna ensimmäistä kertaa kesämuskareita. Muskaria pääseekin nyt jatkamaan neljä kertaa pidempään! Kesämuskareita järjestetään Espoon Leppävaarassa, Helsingin Jätkäsaaressa ja Tapanilassa sekä Lohjalla. Hinta 45 minuutin muskareille on 49 euroa ja 30 minuutin muskareille 33 euroa. Muskarit alkavat viikolla 21, kevätlukukauden päätteeksi.
Myös kesämuskareihin voit ilmoittautua omilla tunnuksilla maanantaista 3.4. alkaen.
Aikataulut ja ilmoittautuminen Eepoksessa  >>>

PÄÄSIÄISLOMA
Jamkids lomailee pääsiäisenä to 13.– ma 17. huhtikuuta, eli myöskään kiirastorstaina ei pidetä muskareita.

KEVÄÄN JAMKIDS-KONSERTIT
Lukuvuosi päättyy kevätkonserttiin, joka on samalla viimeinen opetuskerta 2–7 -vuotiailla muskarilaisilla. Konserteissa esiintyvät Jamkids-oppilaat opettajineen. Vauva- ja pikkutaaperomuskarilaiset ovat tervetulleita konsertteihin katsomaan!
Kevätkonserttien paikat ja ajat löytyvät täältä.
Lisäinfoa konserteista laitamme sähköpostitse ja nettisivuille huhtikuun lopussa.

KEVÄÄN SOITINTILAUKSET
Kauttamme saa tilattua kotisoittimia suoraan omalle muskaritunnille. Tilata voi mm. rytmisoittimia, rumpuja, kitaroita sekä tietysti Jamkids t-paitoja ja vauvojen bodyja. Kevään aikana tehdään muutama soitintilaus koostetusti. Lisätietoja tilattavista tuotteista löydät täältä.

MUSIIKKIKOULU DEMON KESÄLEIRIT
Demo järjestää taas ensi kesänä vauhdikkaita, musiikkipainotteisia päiväleirejä koululaisille (8-14 v.). Leirejä järjestetään Espoossa, Helsingissä, Lohjalla ja Vantaalla. S-etukortilla saa alennuksen, kun paikan varaa 31.3. mennessä. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: www.musiikkikouludemo.fi/opetus/kesaleirit/

VIIKON VINKIT FACEBOOKISSA
Olethan huomannut, että julkaisemme Facebookissa kerran viikossa kivan kotimusisointivinkin. Kannattaa käydä katsomassa Facebook-sivumme: www.facebook.fi/JamkidsFinland

KOTIHARJOITUKSET
Kotiharjoitukset ovat tärkeä osa Jamkids-muskaria ja ne kuuluvat muskarin hintaan. Kotiharjoitukset jaetaan sähköisesti (sähköpostin liitteenä) kauden alussa. Vihko tehdään lukukausittain, jolloin syyskauden ja kevätkauden tehtävät tulevat erikseen.  Kotiharjoitukset voi myös tilata tulostettuna 5 euron hintaan. Tilaukset sähköpostitse: tilaukset@jamkids.fi.

VAKUUTUS JAMKIDS-TUNTIEN AIKANA
Jamkids-oppilaita ei ole vakuutettu tuntien aikana musiikkikoulun toimesta. Yleensä vapaa-ajan tapaturmavakuutus sisältyy kotivakuutukseen ja näin ollen kaksinkertainen vakuuttaminen on tarpeetonta.

JAMKIDS-MUSKARI OMAAN PÄIVÄKOTIIN
Jamkids järjestää muskareita myös päiväkodeissa*. Kun muskari järjestetään päiväkotipäivän aikana, ei lasta tarvitse kuljettaa harrastukseen enää iltaisin. Lisätietoja päiväkotimuskareista löydät täältä. Jos olet kiinnostunut Jamkids-muskarin järjestämisestä omassa päiväkodissasi, ota yhteyttä: info@jamkids.fi.
* Kaupunkien säännöksissä voi olla rajoitteita. Toimintaa voi järjestää ainakin yksityisissä päiväkodeissa.