Ajankohtaista

JOULUKONSERTIT
Konsertit ovat tärkeä osa 2-6-vuotiaiden muskareita. Jamkids-konsertissa lapsi saa mukavan esiintymiskokemuksen ja näkee muiden lasten esiintyvän. Muistathan myös Joulupuu-keräyksen. Joulukonserttien ajat ja paikat löytyvät täältä.

SYYSKAUDEN VIIMEISET MUSKARIKERRAT
Syyskaudella pidetään 14 varsinaista muskarikertaa. 2-6-vuotiaiden muskariessa konsertti on viimeinen 15. opetuskerta. Viimeisen tunnin ajankohdan voit tarkistaa täältä. Tiedotamme erikseen, jos jollekin illalle tulee vielä viime hetken muutoksia.

SYYSKAUDEN LASKUT
Kaikki laskut ovat lähteneet postin välityksellä viimeistään lokakuussa. Jos et ole saanut lapsesi muskarilaskua, niin otathan yhteyttä laskutus@jamkids.fi -sähköpostiin.

SOITINTILAUKSET
Kauttamme saa tilattua kotisoittimia suoraan omalle muskaritunnille. Tilata voi mm. rytmisoittimia, rumpuja, kitaroita sekä tietysti Jamkids t-paitoja ja vauvojen bodyja. Kauden aikana tehdään muutama soitintilaus koostetusti. Lisätietoja tilattavista tuotteista löydät täältä Jamkids-myytavattuotteet.

VIIKON VINKIT FACEBOOKISSA
Olethan huomannut, että julkaisemme Facebookissa kerran viikossa kivan kotimusisointivinkin. Kannattaa käydä katsomassa Facebook-sivumme: www.facebook.fi/JamkidsFinland

KOTIHARJOITUKSET
Kotiharjoitukset ovat tärkeä osa Jamkids-muskaria ja ne kuuluvat muskarin hintaan. Kotiharjoitukset jaetaan sähköisesti (sähköpostin liitteenä) kauden alussa. Vihko tehdään lukukausittain, jolloin syyskauden ja kevätkauden tehtävät tulevat erikseen.  Kotiharjoitukset voi myös tilata tulostettuna 5 euron hintaan. Tilaukset sähköpostitse: tilaukset@jamkids.fi.

VAKUUTUS JAMKIDS-TUNTIEN AIKANA
Jamkids-oppilaita ei ole vakuutettu tuntien aikana musiikkikoulun toimesta. Yleensä vapaa-ajan tapaturmavakuutus sisältyy kotivakuutukseen ja näin ollen kaksinkertainen vakuuttaminen on tarpeetonta.

JAMKIDS-MUSKARI OMAAN PÄIVÄKOTIIN
Jamkids järjestää muskareita myös päiväkodeissa*. Kun muskari järjestetään päiväkotipäivän aikana, ei lasta tarvitse kuljettaa harrastukseen enää iltaisin. Lisätietoja päiväkotimuskareista löydät täältä. Jos olet kiinnostunut Jamkids-muskarin järjestämisestä omassa päiväkodissasi, ota yhteyttä: info@jamkids.fi.
* Kaupunkien säännöksissä voi olla rajoitteita. Toimintaa voi järjestää ainakin yksityisissä päiväkodeissa.