Jamkids Musiikkikoulun Säännöt

Palvelun tarjoaja: Jamkids
Asiakas: muskarilaisen huoltaja
Oppilas: muskarilainen
Maksaja: palvelun maksava henkilö (oppilas/huoltaja/joku muu taho)
Lukuvuosi: syyslukukausi + kevätlukukausi
Lukukausi: syyslukukausi (elo-joulu) / kevätlukukausi (tammi-touko)

1. Tunneille pääsevät kaikki 0–6-vuotiaat oppilaat ilman pääsykokeita. Ennakkotaitoja ei edellytetä.

2. Oppilaan ilmoittautuminen ja oppilaspaikan peruminen tehdään aina kirjallisesti (sähköisen järjestelmän kautta tai sähköpostitse). Alaikäisen oppilaan ilmoittautumisen ja perumisen tekee huoltaja.

3. Ilmoittautuminen on sitova ja se koskee koko lukuvuotta kerrallaan (syys + kevät) Kevätlukukausi on mahdollista perua peruutusehtojemme mukaisesti (kohta 6).

4. Kokeilutunti on mahdollista järjestää kauden alettua, jos paikkaa ei varata ennakkoon. Kokeilutunnista veloitetaan yhden oppitunnin hinta.

5. Uusia oppilaita otetaan myös kesken lukukauden ja -vuoden, jos sopivassa ryhmässä on tilaa. Kesken olevan lukukauden hinta määräytyy jäljellä olevien opetuskertojen mukaan.

6. Mahdollinen oppilaspaikan peruutus on tehtävä kirjallisesti viimeistään neljä viikkoa ennen lukukauden alkua (ilmoittautuminen@jamkids. ). Huom. suullinen ilmoitus ei riitä. Mikäli oppilaspaikka perutaan alle neljä viikkoa ennen lukukauden alkua, peritään lukukausimaksusta puolet.

7. Jos oppilaspaikka perutaan lukukauden jo alettua tai kesken lukukauden, lukukausimaksu peritään kokonaan. Käymättä jääneitä oppitunteja ei korvata. Pidemmissä sairastapauksissa ja muissa erikoistapauksissa peruutuksesta ja korvauksesta voidaan neuvotella erikseen, mutta aina etukäteen/viipymättä sairastapauksen sattuessa. Oppilaspaikkaa ei voi perua, eikä korvausta hakea jälkikäteen.

8. Maksaja sitoutuu maksamaan voimassa olevan hinnaston mukaiset lukukausimaksut.

9. Laskut lähetetään postitse kausittain, kunkin lukukauden alussa. Jokainen lasku on mahdollista maksaa kahdessa osassa. Lukukauden laskun tulee kuitenkin olla maksettuna kokonaisuudessaan kyseisen lukukauden aikana. Mikäli laskua ei ole maksettu lukukauden aikana on Jamkidsillä oikeus perua oppilaspaikka.

10. Jamkidsillä on oikeus tarkistaa maksajan luottotiedot. Mikäli maksajalla ei ole luottokelpoisuutta, voidaan lukukausimaksu veloittaa kokonaisuudessaan ennen lukukauden alkamista.

11. Syyslukukauden kesto on 15 opetuskertaa, joista yksi oppitunti on konsertti. Poikkeuksena 30 minuutin ryhmät, joiden syyslukukauden kesto on 14 kertaa (ei konserttia). Syyslukukauden opetus alkaa normaalisti viikolla 35 (mikäli toisin ei tiedoteta).

12. Kevätlukukauden kesto on 17 opetuskertaa, joista yksi oppitunti on konsertti. Poikkeuksena 30 minuutin ryhmät, joiden kevätlukukauden kesto on 16 kertaa (ei konserttia). Kevätlukukauden opetus alkaa normaalisti viikolla 2 (mikäli toisin ei tiedoteta).

13. Oppitunnit pidetään pääsääntöisesti sovittuun aikaan säännöllisen viikoittaisen lukujärjestyksen mukaisesti. Mahdollisena poikkeuksena esim. opettajan sairastumisen takia pidettävät tuntien korvaukset, jotka voidaan pitää myös toisena ajankohtana ja toisessa opetuspisteessä. Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin kesken kauden ja vuodenvaihteessa.

14. Oppilaan omia poissaoloja (matkan, sairastumisen tms. takia) ei korvata eikä hyvitetä lukukausimaksuista. Oppilaan poissaolosta ilmoitetaan aina omalle opettajalle sähköpostitse.

15. Oman opettajan sairastuessa pyrimme ensisijaisesti järjestämään tunnille sijaisen.

16. Opetuskerrat, jotka joudutaan perumaan opettajan äkillisen poissaolon (sairauden tms.) takia, korvataan ilmoitettuna aikana ennen lukukauden päättymistä. Korvaava tunti voidaan tarvittaessa pitää myös toisessa opetuspisteessä ja/tai normaalista poikkeavaan aikaan.

17. Jamkids-konsertti on yksi kauden opetuskerroista 2-6-vuotiaiden muskariessa. Konsertteihin osallistuminen on suositeltavaa mutta vapaaehtoista. Toivomme, että huoltaja ilmoittaa omalle opettajalla, jos oppilas ei aio osallistua konserttiin. Konsertista poissaoloa ei korvata.

18. Jamkids musiikkikouluun ilmoittautumisella myönnetään lupa Jamkidsiä koskevan kuva- ja äänimateriaalien julkaisemiseen. Julkaistua materiaalia ei kuitenkaan yhdistetä nimiin. Mikäli et halua lapsesi kuvaa materiaalia julkaistavan, ilmoitathan siitä sähköpostitse: asiakaspalvelu@jamkids.fi.

19. Kotiharjoittelua varten oppilas tarvitsee oman instrumentin. Jamkidsillä on käytössä rajoitettu määrä vuokrasoittimia. Näitä voi tiedustella Jamkidsin toimistosta.

20. Jamkidsin tiedotus tapahtuu pääosin sähköpostitse, esim. infokirjeet ja tiedotteet lähetetään vain sähköpostitse. Oppituntien äkilliset perumiset esim. opettajan sairastuessa, ilmoitetaan tekstiviestitse. Huolehdittehan että Jamkidsillä on ajantasaiset yhteystiedot (sekä sähköposti että puhelinnumero) yhteydenpitoa varten.