Hinnasto

SYKSY 2017 – KEVÄT 2018

Opetuskertoja on syyslukukaudella 15 ja kevätlukukaudella 17. Yhteinen konsertti on yksi opetuskerroista syksyllä ja keväällä. Poikkeuksena vauvamuskarit ja 1-vuotiaiden taaperomuskarit, joissa konsertit eivät kuulu opetukseen.

 SYYS S-Etu
KEVÄT S-Etu
30 min tunti (vauvat ja 1v. taaperot, 14 / 16 x kausi)  135  125  150  140
45 min tunti  215  195  240  220
   * sisarusmuskarissa alle 2v sisarus 50 eur/kausi        

Ilmoittautumiset ovat sitovia ja koskevat koko lukuvuotta kerrallaan.

Muskariin voi tulla kokeilemaan yhden kerran, jos ryhmässä on lukukauden alettua vielä tilaa. Veloitamme kokeilusta kertamaksun. Ennakkoilmoittautumiset ovat aina sitovia.

Ryhmien minimikoko on 5 ja maksimi 9. Otamme uusia muskarilaisia myös kesken lukuvuoden, jos ryhmässä on tilaa. Silloin hinta määräytyy jäljellä olevien kertojen mukaan.

Laskutus:

  • Lukukausimaksut laskutetaan lukukausittain ennakkoon.
  • Saat S-Edun ilmoittamalla kortinnumeron ilmoittautumisen yhteydessä. Osto ei kerrytä bonusta.
  • Lisätietoja: laskutus@jamkids.fi

Alennukset:

  • Sisaralennus on 10% annetaan toiselle sisarukselle, edullisemmasta lukukausimaksusta. Alennuksen saa myös S-etuhinnasta. Alennus ei koske lyhytkursseja.
  • Alennus kahden viikottaisen tunnin lukukausimaksusta on 10%. Alennus annetaan edullisemmasta lukukausimaksusta. Alennus ei koske lyhytkursseja.
  • Ei kahta alennusta / oppilas. Tästä poikkeuksena sisaralennus.

Oppilaspaikan peruminen:

Huomioithan, että ilmoittautumiset ovat sitovia ja koskevat koko lukuvuotta kerrallaan. Mahdollinen oppilaspaikan peruutus on tehtävä kirjallisesti viimeistään neljä viikkoa ennen lukukauden alkua (info@jamkids.fi). Syyslukukauden 2017 viimeinen peruutuspäivä on 30.7.2017 ja kevätlukukauden 5.12.2017.

Mikäli opetuspaikka perutaan alle neljä viikkoa ennen lukukauden alkua, peritään lukukausimaksusta puolet. Jos opetuspaikka perutaan lukukauden jo alettua tai kesken lukukauden, lukukausimaksu peritään kokonaan eikä käymättä jääneitä tunteja korvata. Sairas- ym. erikoistapauksissa korvauksesta neuvotellaan aina erikseen.