Hinnasto

SYKSY 2018 – KEVÄT 2019

Opetuskertoja on syyslukukaudella 15 ja kevätlukukaudella 17. Yhteinen konsertti on yksi opetuskerroista syksyllä ja keväällä. Poikkeuksena vauvamuskarit ja 1-vuotiaiden taaperomuskarit, joissa konsertit eivät kuulu opetukseen.

 Muskarit  SYYS
KEVÄT  
30 min muskari (vauvat ja 1v. taaperot, 14 / 16 x kausi)  125    145  
45 min muskari  200    225  
   * sisarusmuskarissa alle 2v. sisarus 50 eur/kausi        
Yksityistunnit, esim. piano, kantele, harmonikka:        
20 min (14krt syksy, 16 krt kevät)  410    470  
30 min (14krt syksy, 16 krt kevät)  620    700  

Ilmoittautumiset ovat sitovia ja koskevat koko lukuvuotta kerrallaan.
Ks. peruutusehdot alla.

Muskariin voi tulla kokeilemaan yhden kerran, jos ryhmässä on lukukauden alettua vielä tilaa. Sovithan kokeilukerran ennakkoon toimistomme kanssa. Veloitamme kokeilusta kertamaksun. Ennakkoilmoittautumiset ovat aina sitovia.

Ryhmien minimikoko on 5 ja maksimi 9-10. Otamme uusia muskarilaisia myös kesken lukuvuoden, jos ryhmässä on tilaa. Silloin hinta määräytyy jäljellä olevien kertojen mukaan.

Laskutus:

  • Lukukausimaksut laskutetaan lukukausittain. Mikäli laskua ei makseta, voidaan oppilaspaikka perua.
  • Lisätietoja: laskutus@jamkids.fi

Alennukset:

  • Sisaralennus on 10% ja se annetaan toiselle sisarukselle edullisemmasta lukukausimaksusta. Alennus ei koske lyhytkursseja.
  • Alennus kahden viikottaisen tunnin lukukausimaksusta on 10%. Alennus annetaan edullisemmasta lukukausimaksusta. Alennus ei koske lyhytkursseja.
  • Ei kahta alennusta / oppilas.

Oppilaspaikan peruminen:

Huomioithan, että ilmoittautumiset ovat sitovia ja koskevat koko lukuvuotta kerrallaan. Mahdollinen oppilaspaikan peruutus on tehtävä kirjallisesti viimeistään neljä viikkoa ennen lukukauden alkua (ilmoittautuminen@jamkids.fi). Syyslukukauden 2018 viimeinen peruutuspäivä on 30.7.2018 ja kevätlukukauden 10.12.2018.

Mikäli opetuspaikka perutaan alle neljä viikkoa ennen lukukauden alkua, peritään lukukausimaksusta puolet. Jos opetuspaikka perutaan lukukauden jo alettua tai kesken lukukauden, lukukausimaksu peritään kokonaan eikä käymättä jääneitä tunteja korvata. Sairas- ym. erikoistapauksissa korvauksesta neuvotellaan aina erikseen.